.

Saturday, January 16, 2010

Yay! Uj jargany!

Tegnap megvettem a jogging strollert! Hogy van ez magyarul? csak nem "kocogos babakocsi"?! :-D
Naszoval, hosszas tiprodas utan egy hasznaltra esett a valasztas, gondolva arra az igen valoszinu esetre, hogy megse fogok egyhamar maratonra trenigenzi, tehat egy 400 dollaros herkentyu tulzas volna igy elsore. Igaz, ez ujonnan se volt valami hu-de-meno marka, raadasul ezt a tipust mar nem is gyartjak, sot maga a gyarto is megszunt (Dreamer Design). De, szinte uj a cucc, mivel az anyuka, akinel porosodott, rogton terhes maradt a masodikkal mikor ezt vette.  (mondjuk ez mar omennek se rossz! ;-))
Csinalok majd kepeket a mienkrol is, de ilyen pont, mint ez, ni:


Ugyehogy jol nez ki? Aluminium vazas, 17 font (7,7kg) mindossze, kezifekje is van, es ami a legjobb, megy, mint a guzu-eger! Komolyan, egy ujjal lehet lokni. Ja es 75 dollar volt.
Persze mindez mit se erne, ha Bubu utalna, de ellenkezoleg, odavan erte. Jobban kilat belole, magasabban van, na meg ugye ferfibol vagyunk, es imadjuk a sebesseget. ;-)
Egy baj van: uj seta-utvonalat kell tervezzunk, mert a mostanit ezzel a cuccal kutyastul, gyerekestul befutottuk 10 perc alatt. Latnatok az elegedett vigyort az arcomon... :-))

2 comments:

Gabi said...

Wowza! Nagyon vagány!!!! :)

Anonymous said...

szuper! tudtam, hogy megveszed! ;-)
Ax