.

Saturday, January 30, 2010

Hull a ho,

... es hozik (-zik-zik), de a mi micimacink nem fazik. Biza milyen jo,hogy megvettuk a nagykerekut, ni milyen jol lehet vele  ilyen cudar idoben is nyomulni:





Havas szempillakkal; es hogy visongott!
Nagyon jo kis nap volt ez,  annak ellenere, hogy igazabol nem szamitottunk ekkora havazasra. Reggel meg 5 centit igertek, estere lett az 30 is. (Errol mindig eszembejut az a hires baki, mikor az egyszeri idojaras-elorejelzot megkerdi a bemondo-no masnap, hogy "Bill, hol van az a 25 centi amit tegnap este igertel?")
Szoval Billnek ma nem kellett volna szegyenkezni, megvolt az igert meret, sot.

Olyannyira nem gondoltuk, hogy komoly lenne a szitu,hogy delelott megigertem anyosomnak,hogy elviszem nadragot venni a mallba. Hat el is mentunk, Bubustol, a ferfiakat itthonhagytuk. Kalandos volt, ami azt illeti, mert a parkoloban a kis babakocsit mar nem lehett tolni a hotol (ugye oda nem ezt a 3 kereku monsztert vittuk, hanem a kis feketet). Bubut takaroba becsomagol, valltaskat es babakocsit vallra, aztan iszkiri a bejarat fele mielott kockara fagyunk. De lenyeg a lenyeg, sikeres vadaszat volt, talaltunk nadragokat, sot Bubbernak meg akcios uj teli szerkoja is lett; olyan kantarosgatyas szett, kabattal. Muszaj volt, mert sajnos a kedvenc vilagos zold thermos cuccan tonkrement a zipzar. Gondoltam, ez majd jobb is lesz talan, hogy vizallo. Hat jo is, valoban... Csak mivel en hule a boltban csak a hosszat mertem a gyerekhez, itthon derult ki, hogy Bubukat dietaztatni kell nemsokara, ha azt akarjuk,hogy meg jovo heten is beleferjen a pocija a gatyaba. Na ja, 10 es fel kilo a lelkem. Meg az a szerencse, hogy 70 helyett ideadtak 24 dollarert. Most itt agyalok, hogy visszacsereljem-e a 12 honapos meretut 18-asra, mert az meg szemmel lathatoan hosszu volt ra. Mire abba hosszra beleno, hat nyar is lehet, es akkor minek?

Minden esetre gyonyoru nap volt, sokat bubultam, es ennel semmi nincs jobb. Olyan edi, akar puszit adni, de meg nem tud; ugy csinalja, hogy ILYEN kozel jon es hozzamnyomja a kis szajat, felig nyitva, aztan csak neeez azokkal a gyonyoruseges szemeivel, es anya olvad, mint tuzon a vaj.

Hat igy telnek napjaink.

4 comments:

Tee said...

Ha ram hallgatsz Andream, akkor visszacsereled a nagyobb meretre. Ha Bubura tenyleg annyira szuk, hogy talan par het mulva kinovi(dietaztatni azert nem kellene:) ). Ti sokat jartok ki, a tel me'g hosszu lesz, biztos sokat hasznaljatok majd.
Amugy en is tegnap vettem Gracienek egy uj sinacit a Targetban $10-ert;)

Andrea said...

tizert?? bakker hogy csinalod? Hat meg egyelore ezt hordja,aztan ha kinovi, valahogy megoldjuk;az a baj hogy meg ennek is hosszu az ujja,foleg a kabatnak; ki se latszik a keze,meg az ujja hegye se. No meglatjuk,a vak is ezt mondta. :))

Tee said...

most elaruk egy titkot:) En az ilyen egyutteseket evekig ugy vettem meg, hogy szemtelen modon kicserelgettem a meretet. Gracienek mindig nagyobb felso kellett mint also. Igy osszecsereltem 2 meretet. Tudom bunko dolog, de sajna maskepp nem tudott volna egyuttest hordani:)

Anonymous said...

tenyleg gyonyoruek azok a szemek!! :-)
Ax