.

Sunday, January 24, 2010

hetvegenk

Eloszoris: sikerult vegre talalkozni Chrisekkel, a szulesznommel es ferjevel; valamint a kislanyaval, aki meg 36. heteskent anyuka pocijaban figyel. :)  Chris nagyon jol birta a kirandulast; azokat a kepeket meg le kell toltsem, a masik gepben vannak.
Elmentunk a szokasos parkunkba, gyonyoru ido volt; 15 fok, szikrazo napsutes; kar lett volna a szobaban punnyadni.


Delutan aztan Erszi gyakorolta nalunk szorgalmasan a parhuzamos parkolast, majd elmentunk feloranyira egy esernyo-babakocsiert; ilyen, ni:


Mostmar el tudunk menni gyerekestul vasarolni, nagyon szuper kis cucc; igy a kornyeken nem tul jo a picike kerekei miatt, arra tovabbra is a rendes kocsijaval megyunk majd, de ide-oda rohangalni, kocsiban tartani nagyon jo ez a picike. Ossz-vissz 4 kilo, vallra is lehet vetni ha ossze van csukva, igen kivalo. Bubu is szereti. Ma ebben vittuk el a Costco-ba, elvezte a dolgot (mig egy rakodo kocsi le nem dobott elottunk egy raklapnyi cukrot, na akkor megijedtunk, es csak Anya karjaban volt jo).

Ma kb ennyi volt az esemeny, a bevasarlas; ide-oda vittuk a gyerkocot, gyakoroltunk nagymamatlan napjainkra. Jol birtuk mindannyian. Mikor hazajottunk, ettunk; volt Waldorf-salata, aztan miutan Bubber felebredt a delutani szunyajabol, osszedobtam egy sajtos pogacsat es egy spargas rizottot. Most vorosbor es pogacsa mellett vitatja meg Andras aposommal, hogyan kene javitani a vilag helyzeten. Na en ezt mar nem birtam, idejottem inkabb blogolni.  :)

0 comments: