.

Sunday, August 28, 2011

Hipp-hipp-hurra!

Eloszoris, Irenke megkimelt minket; vagy a Joisten kulon a mi fejunk fole tartott egy esernyot, nem tudom, de egy pillanatra se ment el az aram, es egyaltalan, minden oke.
Ennel mar csak az a szenzaciosabb hir, hogy baratneimtol inspiralva levettem nappalra Buburol a pelenkat, es 3. napja alsonaciban kenjuk. Elso nap siman belepisilt az osszesbe, lett egy halom szennyes, este furdes elott viszont minden nap sikerult a bilibe, ma reggel pedig SZOLT es bele is pisilt! Ta-da-da-daaa!

2 comments:

Blacktulip said...

Szia,
Mira egyelőre még kakilni sem hajlandó, pedig tudom, mikor csinálja...csak most nem guggol le, nemhogy elcsípjem a szűrét.

Barátnőm is ezt csinálja, 3 nap intenzív tréning a szobatisztaságért, de a kezdeti siker után az ő fia visszaesett, lehet azért is, mert kishúg született júliusban.

Már én is gondolkodom, hogy kéne vmit csinálni, mert a kakit takarítani az valami borzadály...

Takács Péter said...

Hooooooooo, nem harom honap, hanem 3 nap:))))).
Ugyes nagyon. Igaz en kivartam mig Okegyelme akarta, a kakival is igy lesz. Arra mondja, hogy biza nem, csak pelusba. Neha ul a wc-n elszineszkedi, hogy nyom egyet: Nem jon- felkialt es tovarepul.
El sem tudom kepzelni, hogy enyem gyerek egyszer majd tud nem allva kakilni, de vegulis szol elotte, hogy adjam ra a pelust, de elore kozli, hogy utana azonnal le is vesszuk.:)