.

Friday, September 2, 2011

ezmegaz




Igazabol semmi extra nincs; punnyogunk, varjuk, hogy teljen az ido. Minden esetre nehezebb volt belerazodni ismet a mindennapokba, mint hittem, miutan visszajottunk. Valahogy minden kicsit szurkes, csendes. Ami normalis ugye nyaralas utan, de meglepodtunk; altalaban orul az ember, mikor vegre a sajat agyaban nyujtozhat el. Meg azt is megkockaztatom, hogy honvagyunk van/volt, de mielott beleeli magat ebbe barki (mi is), a realitas az sajna az, ami. Vagyis hogy gyakorlatilag mindenki tovabbra is lebeszel minket. Azok is, akiknek igy kivulrol ugymond jol megy. De nem tehetek rola, almodozom azert a dologrol; hogy de jo lenne, ha valami csoda folytan Andrast kikuldenek Pestre dolgozni, mondjuk. Mennyivel tobbet talalkozhatnek azokkal a barataimmal, akik biza milyen regota megvannak; es eszembe jut, vajon az itteniekkel mennyi ideig maradna igy fenn a kapcsolat, ha visszamennenk? Masok az itteni ismeretsegek. Na meg, ahogy elneztem, otthon is jo annak, akinek van penze, mint ahogy itt is szivas elni, ha nincs. Hat sajna mindegy, ez is csak almodozas marad, mig nincs valami konkret dolog, es az egy szal se.

Jaj azt le kell meg irjam az otthon toltott napokrol, hogy elegge egett a pofam, mert MINDEN egyes baratnomeknek szebben be van rendezve a lakasa, mint nekunk. :-D Biztos abbol is fakad ez, hogy otthon az embereknek nincs ez az allando "ki tudja, meddig maradunk itt" erzes a tarkojaban minden nap, de akkoris. Be kellett latnom, hogy ha mas nem, legalabb a gyerekszoban ideje dobni valamit. Aztan tekintve, hogy konkretan nulla erzekem van lakasberendezeshez, ez annyiban merult ki, hogy elmentem a Targetbe, es vettem egy csomo autos/repulos matricat, meg a craigslistrol egy hasznalt gyerekpolcot, de mar ettol is kicsit jobban nez ki a szobaja. Meg van par cucc, amit beraktam, majd azokrol is lesz kep.


Elkezdtem ismet tanitani is, na nem teljes gozzel mint eddig, csak egy orat tartok csutortok estenkent, a Bevezetes a biotechnologiaba cimut, amihez meg labor se tartozik. Tegnap volt az elso orank, eleg jol ment, asszem nem lesz gond. Bubuka addig bandazott, Gabinal ujabb gyerekek is voltak, van egy kisjany is, Bella, aki mar majdnem 3 eves.
Aztan meg annyi van, hog a cukrom ismet nem viselkedik, es raadasul az ehezesi, szoval ma be kell menjek megint a dokihoz, es valszeg irnak fel gyogyszert. Hat ez van; ezzel nincs mit csinalni. Csak az a baj, hogy fel haromra volt mar csak hely, es akkor Bubu szinte tuti hogy alszik, de most szegeny nem fog tudni, mert jon majd velem.

Hat ugy latom, most ennyi volt a beszamolo, mert Bubuka ofelsege itt nincs megelegedve a ma reggeli helikopter show felhozattallal a youtube-on.  Majd folytatom, ha hagyja...

4 comments:

Blacktulip said...

Nekem tetszik ez a szoba! Én mondjuk minimalista vagyok, szeretem, ha szellős és tág, nem túlzsúfolt.

Bubber nem akar kimászni abból az ágyból esténként?

AndiLeila said...

Total aterzem azt a "nem tudom meddig maradunk" erzest, en is mindig erre gondolok es a mi hazunk sincs szepen berendezve :( Annyit koltoztunk mar, hogy felek kiadni penzt barmi ilyesmire, foleg amikor annyi masra is kell es miutan szepen megcsinaltam addigra mennunk kell mashova... Nem tudom, mert igy meg nem erzem magam annyira otthon es a gyerekek is most mar igenylik, hogy szep legyen a szobajuk, foleg a lanyok! Bubber szobaja nagyon edi, biztos tetszett neki is! - Zsuzsi K.

Blacktulip said...

ZSU, de falfestést azért engednek? Vagy öntapadós matricát..néha filléres ötletekkel lehet egész jókat elérni!

Agi said...

Mi itt vagyunk 10 eve, de nalunk is minimalis a berendezes. Egyedul a jo nagy ulogarituraert adtunk sok penzt, mert azt hulyere nyuzzuk, es elvezzuk minden nap. a butoraink nagy resze garazs salekrol, meg ingyen van, valaki eppen ki akarta dobni. pl. az ebedlo garniturank is. Anyukanm mikor itt van minden egyes alkalommal kiakad. Hogy megtehetnenk miert is nem? Nekunk NEM fontos.Otthon mindenkinek NAGYON. Mi szivesebben utazunk, kempingezunk, mint,hogy a hazra koltsunk. A gyonyoru hazunkat otthon magunk mogott hagytuk, es mar akkor raebredtem, hogy nem ez a fontos. A gyerekeim nem fognak emlekezni arra, hogy milyen volt a fal szine, berendezes, a fuggony, csak arra, hogy milyen jol ereztuk magunkat pl. a Niagaranal az iden. Nalam fontos, hogy tiszta legyen es ennyi. Szellos, ahogy Agi is irta es atlathato. Utalom a kacatokat. Porfogasra jo, masra nem.