.

Saturday, August 6, 2011

Ma van a nagy nap

Bizony, utazunk Magyarorszagra! En 2006 , Andras 2005 ota nem volt otthon. Nagyon kivancsi leszek, milyen lesz. Megy az utolso utani dolgok bepakolasa, meg ilyen dolgok merlegelese, mint hogy vajon vigyek-e sportcipot kirandulni, vagy lassuk be, nyolcadik honapban az ember ugyse turazik mar nagyobbat, mint amit a szandalja is kibir? Meg: befer-e a glukoz mero melle a sminkkeszlet is? (Befer. Ha addig elek is, bakker!)
Bar vegulis osszesen negy dolog van, ami nelkul valoban katasztrofahelyzet fog kialakulni: az utlevelek, bankkartyak, a cucli meg a kockas takaro. Na anelkul lohetjuk.
Huhh, jobb ha megyek es folytatom...
Legkozelebb mar Magyarorszagrol jelentkezunk, netfuggoen.

5 comments:

Blacktulip said...

Jo utat, remelem, azert pihenni is tudsz ahogy a rokonok Bubbert kapkodjak ki a kezedbol.

Andrea said...

Kapkodni kapkodjak, de Bubu nagyon anyas; addig mindenkit szeret, amig en is ott vagyok, de ha nem, szalad! Pedig mindig mondogatja anyosom, hogy jaj, mikor tolti vele legalabb az egyik ejszakat; de en ennek nem adok tul nagy eselyt iden.

Blacktulip said...

Hat idegen kornyezetben en sem-de szulni muszaj lesz ugye, majd addigra csak megszokja anyukamat :)

Andrea said...

Na igen, ez igaz; ott csak nem alhat a korhazi agyban. :-D Foleg mert annyira kenyelmetlenek, en se nagyon tudok abban pihenni. Neked megy ki anyukad akkor? Mi meg nem tudjuk, hogy oldjuk meg.

Blacktulip said...

Szept. 2o-a korul jon, jo egy honap lesz arra, hogy Mira megszokja, majd ellogunk darrennel vacsizni, moziba, hogy neha a mama fektesse le. 4 honapra marad, nagy a szerencsenk, tokeletes lesz igy feldolgozni a valtast.