.

Monday, August 15, 2011

Nyugodt nap

Ma igazan konnyu kis napot csinaltunk; delelott felmentunk Galyatetore, ahol mint kiderult, megcsak szintjelzes sincs, csak siman egy kilato, szabalyosan az erdo kozepen. A fiuk felmasztak, mi csajok meg lent maradtunk (kiveve Rekat, o persze a sracokkal tartott). Szepen piknikeztunk egyet a kilato toveben, aztan lassan visszaindultunk. Ja ezt el kell meg mondjam, mert eleg erdekes volt. Szoval eredetileg nem ez lett volna am a program, felmerult a lovaskocsikazas is. Mikor utoljara Paradon voltunk Andrassal, jot lovagoltunk Fenyespusztan; gondoltuk, az most kilove igy pocakosan, kisgyerekkel, de hatha lovaskocsizni lehetne? A holnapjukon meg meg is neztem, meg arak is voltak kiirva, meg telefonszam, gondoltuk, nosza foglalunk idopontot. Erre felveszi egy no, hogy jaaa, az a lovarda mar 3 eve bezart, mert a tulaj bortonben van sikkasztasert. :-D Na puff neki. Ennyit errol...
Es igaz strandido volt, de nem mertuk bevallalni azt se, igy epp kilabaloban a megfazasbol; szoval igy lett Galyateto.
Aztan mire lemasztunk, mindenki megehezett, de fozni ebben a miniatur konyhaban nem volt kedvunk, igy megint a paradi kisvendeglore esett a valasztas; most is minden kivalo volt.
Delutan a gyerekekkel egyutt kidoltunk mi is, aztan  este ismet flekkeneztunk. Andiek vegulis ugy dontottek, inkabb ma este mennek haza, mint holnap reggel.
Biza jo lett volna meg maradni, a gyerekek is most kezdtek el igazan jol eljatszani egymassal; Reka rajott, hogy ha oszibarackot etet Bubuval, akkor az vegre nem menekul messzire (ugye mint tudjuk, a ferfiakhoz a hasukon at vezet az ut). Olyan hihetetlenul edik egyutt, hogy csak na. Az egyeniseguk is jol passzol, mindketto eleg meditativ leny, jol elnezegetik a vilagot maguk korul. Este itt mig a felnottek pakolasztak, ezeket teljesen lenyugozte peldaul a kerti vilagitas. Ott orvendeztek, hogy je, meg lehet fogni, nem forro.
Megint meg kell allapitanom, hogy na ha bezzeg kozelebb laknank, stb, pont mint Kamillaekkal. Biza ilyen baratokat nem talal az ember egykonnyen. Gyerekek is milyen jol elvannak... a tesoik is hasonlo koruak lesznek, es hiaba, megis koztunk az Operencias tenger.

1 comments:

Handy said...

Igen, én is megallapitom...