.

Tuesday, August 9, 2011

Ilona-vizeses es jatszoterezes Paradon

Ez lett volna a pihenonap, es nyilvan hova mentunk? Kirandulni. Aktiv pihenes, ha vegre az ember mar kialudta magat (kiveve, hogy Bubu mellett a foldon/matracon kellett aludjak, de megis, jobb volt mint eddig).
Gondoltuk, az Ilona-vizeses pont jo lesz, kis seta, vittuk a babakocsit is (aztan a vegen ott kellett hagyjuk az utolso parszaz meterre, mert eleg vadregenyes volt, de amugy tok jol birta a dolgot).
Bubuka kiralyul kente, szeret sziklakon maszkalni, vegig azt mondogatta, hogy Vuk koveken megy, es ment is, mint a parancsolat.
Aztan Ica mamaeknal megebedeltunk, es aludtunk is egy masfel orat (eredetileg Bubut mentem csak a kisszobaba altatni, de en elobb kidoltem, mint o).
Delutan meg elmentunk a paradi jatszoterre is, az is igen jo volt. Este meg Apa sutott steak-et, es Bubuka ujabb ajandekokkal gazdagodott, mert jottek Andras feltestvere, Kati, es a ferje, Janos latogatoba. Mokus kapott ket uj autot es egy baratsagos, hatalmas fekete pokot is, aki Bubukat szereti es puszit ad neki, de a rossz bacsikat es neniket megharapja. (En figyelmeztettelek titeket :-))
Szoval minden jol telt, bar most ugy tulporgott, hogy fel tizenegy van (!!!) es itt hiszteriazik, hogy o nem almos (nem a csudat).



0 comments: