.

Saturday, August 13, 2011

Kekesteto

No csak felmentunk, igaz, delutan, nem reggel. Delelott itt punnyadtunk a hazban, kesoig aludtunk (relative), tertunk magunkhoz. Delre elmentunk nagymamaekhoz ebedre, majd ok el is mentek Szegedre, mert haromra igerkeztek H. Andiek. Mi a koztes idoben szunditottunk egyet Mokussal, annyiban javult felallassal, hogy most en a szomszed kisagyon voltam, igy szinte kenyelmes volt. Mire felebredtunk, meg is erkeztek a vendegek, akik aztan nem akarmilyen ajandekokat hiztak (pedig Bubulin valami elkepeszto nyugos volt egesz delutan). Szoval kapott a lelkem ismet helikoptert, de valami gyonyorusegeset am, az itt hasznalatos mentohelikopterek modelljet. Magyarazta is aztan egesz vegig, hogy ez mento hepter, es ilyennel visznek doktorbacsihoz, ha nagyon surgos. Anditol meg helikopter-parnat kapott, tonkolybuzaval toltve, most azzal alszik. :) A pici jovendo tesonak meg kisautos verzio van, de Mokus mar lenyulta azt is (azon is van ugyanis ket hepter, ergo egyertelmuen az ove). Teso kapott meg kissapit is, na azon nincs semmifele jarmu, igy eddig erintetlenul varja uj tulajdonosat.
Andiek kislanyaval, Rekaval rogotn eljatoszttak, labdaztak, meg minden, sot mar az is tisztazodott, hogy ha Bubu uj hepteret es reka rozsaszin nyuszijat beken hagyja a masik, akkor minden rendben van.
Vegul elmentunk a Kekesre is, nincs messze; nagyon szep idonk is volt, de sajnos Bubu meglatott valami remornda gumicsirket az egyik arusnal, es olyan klasszikus hisztit levagott, hogy borzalmas. A vegen csak azert adta fel, mert bezart a boltos.
Este megsutottuk a maradek halat amit meg nagypapa fogott, aztan jottunk is el, mert a kolok nagyon lemeruloben volt. Azota viszont szepen alszik, tud valamit ez a helikopteres parna. :)



0 comments: