.

Monday, August 8, 2011

Magyarorszagon

Eddig minden a leheto legjobban telt, de tenyleg.
Kezdjuk ott, hogy Bubu sokkal, de elkepesztoen jobban birta az utat, mint barki is sejthette volna. Mint egy kicsi felnott, csak lelkesebben. :-)) Szepen elvolt a repteren, visitott a gyonyorusegtol, hogy a naaagy repulovel fog utazni, mindent (meg az en adagomat is) megette amit ott adtak, szinezgettunk, olvastunk, aztan alukalt este 10-tol mig meg nem erkeztunk Becsbe. Ott kicsit nyugos volt, de halk nyuszogesen tul az se ment. Mondjuk ott mi is nyugosek voltunk, mert a rovid masfel ora epphogy eleg volt megegyszer vegigelvezni az utlevelvizsgalatot, aztan egy ujabb fordulo biztonsagi ellenorzest (itt derult ki, hogy a Dansko klumpa, amivel akkorat lehetett rugni a terepjaroba, valszeg fem betetes). Mivel a repulon igy cukrosan gyakorlatilag hidegvizet lehetett inni a menubol, meg kikonyorogtem egy magos, sajtos szendvicset is Becsben, de tenyleg aranyaron adnak mindent; egy szenyo es ket kis asvanyviz volt majdnem tiz euro.
Aztan Bubu megvigasztalodott a becsi sorbanallasok miatt, mert a kisrepulo, ami Pestig hozott, igazi Propellerekkel volt felszerelve, ami szerinte sokkal lenyugozobb, mint a sugar-hajtomu.
Pesten Nyuszi ugy megorult nekunk, hogy rogton atbujt a kordon alatt, es ravetette magat Bubura. :-)) Ja es ne feledjuk el megjegyezni a mazlista esemenyeket: egyik csomagunk se maradt le, es osszes karunk annyi eddig, hogy a Bubu autolsuleset szallito taska zipzarja es egyik oldala serult; de maga az ules tok jo allapotban van. Mint kiderult, jo, hogy hoztuk, mert az autokolcsonzoben nagyon gyik uleseket adtak volna csak. (Kis magyar valosag: a disztarcsakat eleve leszedik a kolcsonzosok, mert ha nem, lelopjak az elso parkolaskor allitolag).
Ja, auto; ugye Europa, meg kis auto osztaly, de azert az Opel Corsa az tenyleg picike: a ket borond hatra epphogy befert, de a Bubu kocsijat mar kerekek nelkul se lehetett sehogy bepaszirozni, igy szegeny Nyul az autosules es a babakocsi koze paszirozva toltotte a repter es Monor kozti utat. Szoval, nem nagyok a dolgok, tenyleg. Maga az auto viszont eddig remekul bevalik, felkuzdotte magat azota a hegyre is gond nelkul.
Nyulnal aztan megpihentunk, ettunk toltottkaposztat, aztan mindenki kidolt egy kis pihenore (meglepetesemre Bubu is, ket perc nyivak utan ugy aludt mellettem a regi agyamban, mint a bunda. Mire letusoltunk es ittunk egy igazi Omniat, egesz felebredtunk. Hat meg, mikor a Sparban egy csomag pelenka es egy honajlgatlo kerult majdnem otezerebe...na akkor aztan kinyilt a szemunk rendesen. Tenyleg iszonyat dragasag van.
Paradsasvaron atvettuk a szallast, nagyon edi neni a gondnok, es a lakas is szep, nagyon gyerekbarat. Majd teszek fel fotokat, de tegnap nem csinaltam meg egyet se.
Vegul este Icaeknal vacsoraztunk, ahol eloben kiprobaltam nehany Norbis cuccot, es valoban, nem ment fel a cukrol tole egyaltalan. Ica mama es Nagypapa teljesen odavannak persze az unokaert, elobbi huszonot ajandekkal varta, utobbi porgette neki a labdat szunet nelkul, ma meg horgaszni mennek majd delutan a fiuk.
Na befejezem, mert mindjart lemerul Andras laptopjaban az elem, es meg nincs dugeszunk, hogy az itteni konnektorbol toltsuk fel, es Mokus is felebredt igy egy egybol ataludt ejszaka utan, reggel kilenckor. :)

3 comments:

Handy said...

Szuper!

Andrea said...

hat eddig igazan jol megy minden, tenyleg.

Blacktulip said...

Amerika utan nekem is megvan otthon a "Gulliver Liliputban" erzetem, mintha minden osszezsugorodott volna: boltok, autoutak, autok is, csak az arak, azok nem...
Nyaraljatok jol!