.

Thursday, November 3, 2011

testverek

Agi kerdezte a Gripe watert, es errol eszembe jutott, hogy na igen, ebben *is* masok ezek a fiuk. Szoval lassuk, miben meg:
Bubu vs. Gellert
- B. szerette a tapot, az uvegbol evest, G. toleralja, de szarul.
- B. ki nem allhatta a szoptatast, kinlodtunk, G. szeret(ne) szopni es tud is (sors ironiaja hogy de minek, alig van mit).
- B-nak segitett a Gripe water, szepen meg is itta mondjuk; G. kiszagolja meg uvegben, 4 uncia tappal higitva is, es olyan fintorogva issza, hogy hihetetlen, mar ha megissza; olyan is volt hogy inkabb uvoltott, hogy nem es neeeem o ezt a lottyot nem issza meg ha addig el is. Egy az egyben ne is probaljuk, ugy kopi ki sugarban, hogy ihaj.
- B. az ido nagyreszeben ha ebren volt, nezelodott; szegeny G. szinte folyamaosan fintorog, kinlodik, vagy hanyik, vagy kakilni probal es nem sikerul; mikor nagyneha semmi diszkomfort nincs, akkor mosolyog egyet-egyet; kizarolag olben.
- B-nak semmi baja se volt, megis csak olben volt hajlando alukalni joooo sokaig (koszonjuk, Nyuszi! :-))
G. ha epp nem kinlodik valamiert, minden gond nelkul alszik agyban, hintaban, barhol (de leginkabb kezben, fuggolegesen).
- B. azonnal rajott, ha valami gyerekszorakoztato geppel probalkoztunk (hintak, bolcsok, ez-az), mig szegeny G. tok jol elvan ezekben (ha a belei engedik); hala a Joegnek nem dobtuk ki B. utan a gyujtemenyt.
- Kulsoleg B. szerintem szebb baba volt igy ranezesre, de tudja a csuda, nyilvan konnyebb szebbnek lenni ha az embernek nem gorcsol a hasa allandoan; az utolso gyomoregeses terhes honapokban en se vigyorogtam esz nelkul. Minden esetre szegeny G. mostansag ezzel a kopaszodo, morci fejevel ugy nez ki, mint egy arfolyamok kovetesetol megkeseredett banktisztviselo.

no megyek, abbahagyom itt az irogatast, mert ma csutortok van, oram lesz este, es Bubut viszem Gabihoz amint sikerul kijutni az ajton; meg kell mondjam ez ket gyerekkel nem kis logisztikai kihivast szokott jelenteni.

0 comments: