.

Saturday, November 5, 2011

Micsoda kulonbseg!

Tegnap delutan kapta az elso adag gyogyszeret, es mar ejjel sokkal jobban aludt (kovetkezeskepp mi is). Hat ossze se lehet hasonlitani, milyen az elet ha 4, vagy ha 8 orat tud az ember aludni! A hasfajas meg jatszik, de legalabb mar nem minden eves es bofi egy kinszenvedes. Na meg, az se mindegy hogy ejjel ketszer is ketes fel orat aludt egyhuzamban, ami abszolut rekord. En mar fel is ebredtem magamtol, hogy te jo eg csak nincs baja a gyereknek, hogy nem ker enni meg? De nem, bekesen aludt. Delelott is ra se lehetett ismerni, szep eberen nezelodott, semmi osszerancolt szemoldok, csak jokedvuen figyelt, mintha nem is ugyanaz a gyerek volna. (Persze mikor delutan a nagyszulok hivtak Skype-on, megint eloadta regi onmagat).
Viszont delutan mindket gyerek egyszerre aludt vagy haromnegyed oran keresztul, ami kb. akkora csoda, mint egy lotto fonyeremeny.
Aztan ugy dult bennunk az extra energia, hogy meg kirandulni is elmentunk; ezt az oszi pompat ami az erdokben van most, nem lehet karbaveszni hagyni. Apa a menet nagyreszeben ket gyereket cipelt, rohogtunk is, hogy HOV Dad. :-))
...es ujabb csoda: 8:30 es mindket gyerek megint alszik! Hat ilyet...

2 comments:

Blacktulip said...

termesztefotok kiralyak!
Gellert helyes baba, mashogyan szep mint Bubb. O inkabb Andras csaladjara ut.

Andrea said...

koszi :)) Anyos szerint is Andrasra hasonlit kiskoraban. Hat, kiderul majd.