.

Thursday, November 10, 2011

...es meg mit lehet tenni?

Hat kerem az ejszaka... olyan volt pont mint eddig. Eloszor aludt egy biztato ket es fel orat, de aztan ismet orankent kelt, hiaba a bio-feketemagia, minden. Mintha kicsit nyugodtabb lenne...  kiveve, amikor megse. A fene nem erti mar ezt, tok kivagyok. Minden esetre a gyogyszernel se nem jobb, se nem rosszabb, de legalabb tan nem art? Szoval a patikas cuccot abbahagytuk.
Kozben rajtam is total kitort a natha, de olyan klasszikus modon, taknyom-nyalam osszefolyik, lazam is lenne ha nem szednem a gyogyszert. Orrspray, de meg azzal is nem egyszer racsopogtem a gyerekekre.  Andras biztatott, hogy amikor csak tudom, fertotlenitsem a kezem, hat ezen jot vihogtam kinomban; minek mikor allo nap rajuk csepegek-tusszogok-kohogok?
Szoval adva van egy gyerek, aki nem erti, mi lett az egyebkent legalabb minimalisan turelmes anyjaval, egy kisebb, akinek hol faj a hasa, hol nem, es anya, aki mered maga ele es nem tudja, hogy lehet egyszerre gyereket olben tartani, etetni, orrot fujni es kozben meset is olvasni a masiknak. Vagy mondjuk minimum a bilit kiuriteni, ne alljon mar a nappali kozepen. Szoval a nagy momentan tevet nez. Momentan = egesz delelott.    Ma kaptam komenymag-tea receptet, az meg hatra van a  "hatha ez vegre hasznal" listarol.

0 comments: