.

Monday, November 21, 2011

Allatkert

Tegnap olyan szuper ido volt, hogy mar megint nem fertunk a borunkbe, es elmentunk az Igazi Allatkertbe, ahogy Bubu hivja (merthogy a konyvekben az allatok csak kepek, itt meg mozognak).
Jott mindenki, Erzsi is; vele aztan este elmentunk Erzsi-napot unnepelni is, ahol aztan jol latszik asszem a kepeken, hogy Bubberral igen jol elvoltak. Nyuszi akkor mar itthon maradt Gellerttel, igy sajna a mallos karacsonyfa elotti csiiiizrol lemaradtak.


Ja ezt le kell irjam, mert ilyen meg sose esett meg velunk itt. Szoval Erzsi pizzaja sehogy se akart megerkezni. Aztan kijott a menedzser, hogy sajnos leejtettek, ezert kozben kuldenek egy ingyen salit, es majd hozzak az uj pizzat, ha kesz. Jo, igy is lett; de mikor jott a szamla, ott volt rajta mindket pizza, az is, amit ki se hoztak. Na megint kertuk a fonokot, aki suru bocsanatkeres kozepette levette vegul mindkettot. De azert megis...Hogy a szamlat tenyleg vegig kelljen nezni, nehogy valami turpissag legyen rajta, az azert meglepo volt.

De hogy valami jot is mondjak, meseltem volt hogy a nagyszuloket megvagtak a magyar repteren extra 2x 90 euroval, hogy "ne keruljenek varolistara", annak ellenere, hogy megvolt a teljesen normalis jegyuk. No azota visszaadta nekik a United. Szoval neha erdemes kivagni a heppet.

No itt meg egy mai kep, Mokuska elvezi az esos idot,  mert vegre szabad gumicsizmaban nagyot ugrani az osszes pocsolyaba.

0 comments: