.

Tuesday, January 24, 2012

Ovoda, masodik nap

Tehat ma volt Bubu masodik napja az oviban; es bevallom, nem voltak nagy remenyeim, mert annak ellenere is sirt amikor ott kellett maradjon, hogy sikerult elotte aludjon itthon egy kicsit. Ugy kapaszkodott, homoritott, hogy orulet, hiaba vigasztaltam en, hiaba mutattak az egerket a ketrecben az ovisnenik, minden hiaba volt, tok kiborult. De amikor visszamentem erte a nap vegen (azaz ket es fel ora mulva, ennyit vannak ott), teljesen nyugodt volt, sehol egy konnycsepp, semmi nyoma szomorusagnak. Buszken jott kifele, es az ovonenik szerint is az elso negyed ora kivetelevel tok jol erezte magat. Hatalmas ko gordult le a szivemrol, lehet megis menni fog ez. Edik az ovonenik, mindketto am kijegyzetelt magyar alapszokinccsel varta. :-)) Persze Bubu ebbol egy kukkot nem ertett, de sebaj. Azt biztos erzi, hogy szeretettel kozelitenek hozza. Sokat voltak kinn is, biztos ez is segitett. Bubu sajat bevallasa szerint "egy kicsit sirt". de aztan jatsott egy kisfiuval, akit Garynek hivnak. Ja es hozott haza remekmuvet is, meg osszefestette a kezecskeit a filctollal, szoval mozgalmas napja volt.

Mikozben o ovodazott, mi Bogyoval elmentunk bevasarolni. Ra kellett jonnom, micsoda hihetetlen konnyebbseg egy csecsemo a boltban egy ovodashoz kepest. Ha sir, egy cumitol vagy olelestol maris jobban erzi magat, nem kell se helikoptert, se autot, se semmit venni neki. (Kezdjuk errol Mokust is leszoktatni, tobb-kevesebb sikerrel.)

Utana a jatszoterre mentunk, hogy kitombolhassa magat, es ott volt egy ilyen varazslatos pillanat, mikor Bogyo az olembol nezte a hintazo Bubut, es egyszercsak ugy ereztem, hogy minden az egvilagon tokeletesen a helyen van, es boldog vagyok.

Holnap tizre viszem Bogyevacot dokibahoz, eljott a negyhonapos vizsgalat (es sajnos oltasok) ideje. Kivancsi vagyok, nott-e hosszaban is, vagy csak keresztben. :) Minden esetre 6 es 9 honaposra valo ruhakban nyomul es harmas pelenkat hord, szoval, khmm, eros gyerek.

0 comments: