.

Sunday, January 8, 2012

Meg utoljara a nagyjatszoteren

Mivel ez volt most Nyuszi utolso napja itt, a kofferlaz enyhitese vegett elmentunk meg egyet a nagyjatszoterre, csaladilag. Vegre nem volt az a hihetetlen hideg se, elvezheto volt mindenkinek. Bogyo szokas szerint a babakocsiban furikaztatta magat, Nyuszi tolta ott korbe-korbe, mig Andras es Bubu csuszdaztak es maszokaztak (anya ugye fenykepezett, mi mast is csinalt volna). Bubu ujabb kedvence a Thomas es  a Percy figura, nekik is persze muszaj volt csuszdazni.
Aztan az elvezetek betetozese vegett aztan elmentunk ebedelni a kicsi repuloterre is, ahol Bubuka ekes tanubizonysagat adta amerikai allampolgarsaganak: szirupba martogatott sultkrumplit ebedelt ugyanis (de most komolyan: lattatok ti mar ilyet?)
Bogyo a szokasos kaviarjat fogyasztotta.
A parkoloban felfedeztuk apa uj verdajat is; ott figyelt egy igazi Aston Martin. :-)) Nana, hogy rogton le kellett fenykepezni. Bubuka is megcsodalta, majd kozolte, hogy ha elmegy dolgozni es lesz penze, akkor ilyet fog venni a pottyos boltban.


Most Bubu es apa pihennek, aztan delutan ossznepi repuloterezes lesz, kikiserjuk Nyuszimamat. :-(

...es bizony, holnap,  kezdodik a nemulass, hetfo jon, Andras es Nyuszi nelkul, csak mi a gyerekekkel.

Addigis nehany mai Gellert-Bogyo kep.

2 comments:

Blacktulip said...

Ezek a portrek az uj lencsevel keszultek? Mert uberkiralyak, nagyon elesek, tartalmasak, mondjuk jo fotos is kell hozza.

Nyusziugyben megertelek...nem mindig lesz konnyu, de igyekezzuk elvezni, csak egsyzer kicsik jeligere.

Bogyo, remelem meggyogyul, az a verzo bel nem lehetett semmi fajdalom, nem csodalom, hogy orditott a lelkem.

Andrea said...

A Gellertes kepekre gondolsz? Nem, ezek a regi kit-lencsevel vannak, csak asszem lassan rajovok, mit kell vele csinalni. Az uj lencse szuper, de minimum egy masfel meterre kell allni az alanytol (105mm-es), es egy csecsemobol olyan tavolsagrol nehez mosolyt kicsalni. :)