.

Thursday, January 26, 2012

Gellert 4 honapos vizitje

Tehat eloszor a statisztika: 62 kokemeny centimeter, es tovabbra is 7 kilo 10 deka; vagyis picit nott hosszaban, es picit keresztben is, de meg mindig konnyebb atugrani mint megkerulni. :-) Ugy tunik viszont hogy sulyra lassabban no miota ezeket az uj tapokat kapja; ezt olvastam mar hogy tobb baba is igy reagal rajuk. No majd behozzuk ha rendes kajat eszik. Ami az evest illeti, maris ellentmondasba kerult a rendes gyerekdoki meg a gasztros: az elobbi szerint 180ml-t kene egyen napi 6-7szer, az utobbi szerint teljesen jo, sot, sok a 6x120ml. Abban se ertenek egyet hogy mikor kezdjuk el etetni massal is: a rendes doki szerint el lehetne kezdeni, a gasztros varna mig 6 honapos. Hat igy van ez, ha az ember ket embert kerdez meg barmirol. :-D
Minden tekintetben olyan mint mas 4 honapos gyerek, mostmar tan le merem irni hogy az esetek tobbsegeben alszik este 7 es reggel 6 kozt, bar pont tegnap elott volt egy olyan hajnalunk megint, hogy ihaj. De ugy altalaban azert kezd kialakulni a napirend.
Oltasokat is kapott, es alig nyikkant meg, nagyon ugyes gyerkoc.
Mara viszont kijott szegenyen a megfazas, persze az lett volna a csoda ha a kohogos Bubu es taknyos anya kozt megussza. Neki is tele az orra, es voltegy kis hoemelkedese is, de ehhez kepest jol viseli a dolgokat. Kicsit nyugosebb az atlagnal.

Bubu ma is volt oviban es mivel a tandij atutalast inteztem a szomszed szobaban az adminisztratorral, hallottam meddig visitott: kemeny 5 perc alatt abbahagyta. :-) Alakul a dolog; megint megdicsertek.

0 comments: