.

Sunday, January 29, 2012

Magyarazkodas

Hogy miert megy napok ota a "kep van, de szoveg sehol". Szoval epp mire az egyik kolok jobban lenne, a masik kezdi ujra. A tegnapi nap mar ugy nezett ki, hogy Gellert se taknyol annyira es Bubu is jol van, de ejjel ismet orrot szivtunk (G.), lazat csillapitottunk (B.); ebben foleg az a bizarr, hogy Bubunak ugyan mi baja lehet, hogy ez valami uj, vagy Gellert modositotta a virust ugy hogy most mindenkin ujra atmenjen? Nem tudom, de komolyan elegem van a gyogyszerekbol, taknyos zsebkendokbol, kohogesbol. Mindenkivel ez megy a kisgyerekes ismeroseim kozul, Chrisekkel se talalkoztunk mar jo ideje mert hol ok taknyolnak, hol mi, de leginkabb mindannyian. Jo volt ez a kiruccanas tegnap, kellett is, mert ugy ereztem kirugom a haz oldalat meg egy negy fal kozt toltott nap utan, de lehet nem kellett volna; lehet azert punnyadtunk le megint. Megorulok.

2 comments:

Blacktulip said...

Tuti nem azért történt, kis taknyolás esetén semmi baj a hideg levegővel, sőt!
Mi is megyünk ma, bár Mira sajnos taknyol, félpercenként jön, hogy tele az orra-nem úszta meg a pocsolyás kalandot. De a pici még nem kapta el, koppkoppkopp...

Andrea said...

Addig jo mig "csak" az egyik beteg. Persze legjobb ha senki. De ugy nez ki neked lett igazad, mara mindketto jol lett. A pocsolyan ne ragd magad, mig negy kezet nem novesztunk, ez mar csak igy lesz. Mindig mondta anyam, hogy minden haziasszony testi fogyatekos ha csak ket keze van.