.

Thursday, January 19, 2012

Murphy, o, Murphy!

Mondjatok meg miert jon be mindig? Miert???
Adva van ugye egy nagyobb gyerok, aki csakis akkor erzi jobban magat, ha anyan, vagy legalabb anyaval loghat egesz nap, es most mellette egy pici, aki utalja az uj tapjat. De nagyon. Persze az is lehet, hogy nem az uj cuccal van a baj, hanem rajta is megy az a Bubu-fele virus, es faj a torka. Vagy ki tudja. Minden esetre ezt a szuperspeci ubertapot alig eszi, es ha megis, rogton jon is kifele belole. De mint a viz. Lehet az is a baj, hogy ez elkeszitve higabb, tenyleg szinte viz-szeru, es nem marad lenn neki, nem tudom, minden esetre hianyzott nekem most egy nyugos-hanyos a masik beteg melle, mint uveges totnak a hanyatteses.
Most nem tudom mit csinaljak: eroltessem ezt a kajat, mert hatha ettol tud majd magatol kakilni, vagy hagyjuk, mert az mar most vilagos, hogy hanyni meg jobban hanyik??
Arrol ne is beszeljunk, hogy hanyan mondtak mar, hogy ekkora gyereknek kene mar probalni a szilardabbat, hatha attol kevesbe hanyna (teny, hogy Bubuka negy honapos koratol kapott ezt-azt, rizst, almat, banant, es semmi baja se lett, de neki nem is voltak amugyse ilyen problemai). Legutobb epp a dokineni rendelojeben a recepcios csaj mondta, hogy jaa negy honapos, hat az o lanya ekkor mar csirket evett krumplipurevel. :-o
No az itt meg sokaig nem lesz, a dokineni szerint az ilyen erzekeny belu gyerekeknek 6 honapig jobb nem adni semmi szilardat, es utana is egyenkent, vigyazva. Igy szerinte jo esellyel megusszuk a tovabbi problemakat, valszeg a tejre erzekeny lesz, de masra nem. No az jo lenne.
Igy aztan ismet maradunk itt a limboban, remenykedve, hogy csak-csak javul ez majd...

0 comments: