.

Saturday, February 12, 2011

almodozunk

a nyarrol; hogy mikor kene Magyaroszragra menni, es mennyi idore, hova kene azalatt eljutni. Mindent bonyolit, hogy fogalmunk sincs, fogok-e dolgozni nyartol, s ha igen, hol, lesz-e szabadsagom, ilyesmik. Pedig de jo lenne nem is csak Pestre meg Szegedre, de mondjuk Kirulyba is eljutni! Persze ha mar a nyar eszembe jut, meg Magyarorszag, egybol bevillan a Sorkert, a szep poharas Stella, a szaraz, meleg levego ahogy remeg a Dom teren, a Tisza-part, kirakat bamulas, vagy hogy vajon Bubu milyet tombolna az otthoni jatszotereken. Na meg a fagyik, a sutik.. a jo szegedi halaszle. A Kisbajor. Elkepzelem ahogy Bubu pillangokat kerget a hargitai reteken, es egyutt nezzuk a lovaskocsikat, meg a legeleszo teheneket. Na, ott lesz hely futni! Aztan el kene menni Paradra is, megmutatni neki a Matrat, a Kekestetot, a szilvasvaradi pisztrangost, a lipicai istallot. Megkostoltatni az apja kedvencet, a rantott borjulabat. De jo is lesz.
(Eredekes, ugy latszik ket dolog hianyzik nekem otthonrol igazan: a taj es az otthoni izek. :-))

4 comments:

Handy said...

A matrai kirandulasra szerintem mi is beneveznenk :-) Az erdelyire is persze, de arra nem leszunk alkalmasak asszem. De esetleg meg Szeged. :-) Azt se tudom, mikor voltam utoljara...Es en is almodozom a nyarrol, most nagyon hideg van . :-(

Andrea said...

Hat az szuper lenne, ha jonnetek ti is! van Paradon elvileg egy hazu(n)k, szoval lenne hol lenni. Szegeden is, ha addig el nem adjak a Csillag teren a lakast. Na most megjobban beleeltem magam. :-)

Handy said...

Ok! :-)))) De mikor jottok? minel elobb gyertek, hogy meg tudjak mozogni ;-) Masik felem imadja a Matrat, mar regota szeretne menni oda, hatha most osszejonne. :-) Meg sose voltunk egyutt ott.

Unknown said...

A magyar jatszoterek sokat valtoztak biztonsag szempontjabol (jo iranyba), de az itteniek meg mindig jobbak szerintem.
Lehet Bubber Mo.utan vissza sem akar majd jonni az USA-ba!