.

Friday, March 5, 2010

vegre jo hirek

Gyogyuloban a csalad! Bubu ugyan meg kohecsel, nagymama ugyszinten, de helyreallt a beke es nyugalom, tudok jonni dolgozni, sot, ma egy rovidet setaltunk is Bubbal.
Tovabbi oromhir, hogy van Colby-ra jelentkezo; remelem mihamarabb sikerul osszehozni egy talalkat veluk, es o is boldog otthonnal rendelkezo eb lehet. Olyan edi egy joszag, kivanom, hogy olyan helyre keruljon, ahol kihozzak belole mindazt, ami benne van.
Javul az ido is, mara mar 10 fok folott mondtak; szombat-vasarnap enyhe, napsuteses ido lesz, alig varom! Ki kene menni a levegore, valami parkba es kihasznalni az elso meleg napsugarakat.
Ma reggel ramjott a tennivagyas, es vegre kiganeztam a kocsimat, aztan elvittem olajcserere es tavaszi nagytakaritasra. Holnap megyek erte, remelem kivul-belul gyonyoru es tiszta lesz. Szegenyre rafer a kenyeztetes es meg is erdemli: ezen a telen igazan kitett magaert! Nelkule mozdulni se tudtunk volna.
Be is teszek ide most rola egy kepet, bar ez eleg regi, meg 3 eve keszult; de ma is olyan mint aznap. Szuper jo vasar volt, es ezt is Mucimnak koszonhetem, hogy rabeszelt. :-)

0 comments: