.

Sunday, March 14, 2010

tovabbi jo hirek

Bubber meg mindig lazmentes!! hurraaa! Igaz ugyan, hogy neha kohog meg, de ez mar a javulas jele, ha kellemetlen is. Ugye mondanom sem kell, hogy pont pentek delutanra lett jobban, amikorra az orvos igerte, hogy ha akkor lazas lesz, akkor ir fel valamit? :-)) Na de lenyeg a lenyeg, jo kedve van, jatszik, es hala a jo egnek, ismet atalussza az ejszakat. huhh.
Most holnap ismet beviszem egy fel napra a bolcsibe, aztan remeljuk nem jatszuk el ismet az egy nap ott, egy het itthon cimu jatekot. Draga mulatsag, 390 penz egy napert... nemhogy inkabb a Ritzben bulizna el a kolok.
A hetvegenk csendesen telt, ugye pentek ota szakad az eso, sokmindent nem lehetett csinalni. Apa es nagypapa felraktak a kaput a kutya-kifutora, de akkora a sar, hogy nem erdemes kirakni a kutyakat (Murphy mindenre gondol, nem ugy, mint mi).
Erzsivel szombat reggel lattuk a teveben, ahogy Paula Dean praline cheesecake-et csinal, hat aznap este mi is nekivagtunk, es egesz jo is lett. Igaz, a cukros dio-ontet a tetejen annyira tulzas, hogy ez csak egy amerikainak juthatott eszebe, de amugy nagyon finom; legkozelebb valami gyomolcsos cuccal ontom inkabb nyakon. Itt a recept:
http://www.foodnetwork.com/food/cda/recipe_print/0,1946,FOOD_9936_450828_RECIPE-PRINT-FULL-PAGE-FORMATTER,00.html
Ma Bubber megint kicsit nyugos volt, ugye nem lehetett nagyon kivinni mar napok ota, de aztan esetere kifejezett jokedve lett. Eddig este 6 korul volt a furdes, fekves, de most az ora-atallitast kihasznalva eltoltuk 7-re. (hiu remeny, de hatha akkor reggel 6 helyett 7-kor kelne??)
No megyek, kivettuk a Time Traveler's Wife-ot DVD-n, meg kene nezni. Kozben gyorsan kimosok holnapra Bubbernak es magunknak valami ertelmes ruhat... 

1 comments:

Zsuzsi said...

jaj, vegre jobban van. Remelem ma jol ment a bolcsizes, irj majd rola. Pussz.