.

Monday, March 29, 2010

hat ez ilyen

Egesz ejjel Andras kelt fel most Bubuhoz, mert kell-e anya vagy se, anya kipurcant. Este 6-ra mar a lazcsillapito se vitte le a lazam, es forgott velem a szoba, mint regi szep tulzasba vitt VBK-zasok utan, megboldogult egyetemista koromban. Igy szegeny apa vitte megint a vallan a nepet. Szoval en adtam magamnak mindent, Nyquilt, C-vitamint, aszpirint, aztan kidoltem es vartam a reggelt. Bubu hasonloan van mint en: igaz kisse kevesbe kohog mar, azon segit az antibiotikum. De a laz az persze egy ujabb virus, hogy a rosseb ott enne meg az osszeset, ahol van.
Andras dolgozni se tudott ma menni, mert egyik betegre nem akarta rabizni a masikat. En ugyan ma reggel sokkal jobban erzem magam, de ez tegnap is igy volt, aztan delutanra osszeestem, mint egy vizesharisnya.
Mondanom se kell, igaz?, hogy ez egy ujabb 390 penz a gyerek bolcsijere a heten, ami csak ugy *pukk!* eltunik, mikozben mi is fogyasztjuk a betegszabadsagunkat...
A jo hir az hogy aprilis 5-en jon Nyuszi mama 2 honapra; remeljuk o nem jar majd ugy mint a masik nagyszulok, es a betegek helyett az egeszsegesek taborat noveli majd. Mondjuk fogalmam sincs miert bizom ebben; ez a gyerek valami olyan hipervirulens torzseket hoz haza, hogy csak az a kerdes, merre dol az ember tole, nem az, hogy megussza-e. Mondtuk is Nyuszinak, hogy keszuljon fel, bar fogalmam nincs, erre hogy lehet felkeszulni?

Es vegul nehany dicsero szo Samsonrol, szegenyrol. Abszolut semmi gond nincs vele, fekszik a szonyegen egesz nap, reggel-este eszik, neha kirakjuk levegozni, es ennyi. Ja es vonit, ha elmegy egy mento. :-)) Nem az az igenyes fajta. Kicsit santit, fajnak az izuletei, nem szeret lepcsozni, de elvan. Idonkent ramnez azokkal a szomoru szemeivel, akkor megsimizem a buksijat. Ennyi kell neki. Hat mondjatok meg, kinek lehetett ez a joszag utjaban? Sokat mondok, ha napi 20 percet foglalkozom az osszes ebbel most. Nem mintha buszke lennek ra, hogy ennyire hatterbe vannak szorulva, de orulok, hogy ilyen rendes bagazs, hogy ezt is ilyen jol viselik. Csak Cilike nez valamelyest megrovoan ram neha, mikor a ket nyugdijas oreg foszer egymasnak dolve horpaszt, hogy en is ugyan miert nem valami fess, jokepu daliaval allitok inkabb haza?

2 comments:

Blacktulip said...

Hehe, a vegen az a poen igazan TE voltal! ;)
Amugy ez ilyen, hajdan bebisinter koromban a lakotarsaimtol a legadazabb betegsegeket sem kaptam el, bezzeg a gyerekektol egy apro nathat is...tenyleg bosszanto, hogy folyik a penz a semmire. :(

Anonymous said...

De jo hogy jon anyud!!
Akkor Bubu nem is megy bolcsibe majd? Ki lehet venni ev kozben? Nem is tudom hogy mennek ezek....de az biztos jo lesz neki, es lehet emlekszik is valamelyest meg ra.:)
Jobbulast nektek, nagyon sajnalom hogy ilyen betegek vagytok. :((
Tesod mibol doktorizott?KBea (mivel tobb Bea is lehet, inkabb odateszem a K ele, remelem nem felejtem el.:)