.

Sunday, March 28, 2010

bedobnam a torolkozot

ha lenne hova. Ejjel Bubb nem tudom, hanyszor kelt. Nekem lazam van es mostmar kohogok is mint egy kehes lo. Andras probalta Bubut megvigasztalni, de hiaba, Bubunak anya kell, megha az az anya egy felhulla is. Igy aztan reggelre lett egy hulla apa, hulla anya es egy tok vidam, de tovabbra is riasztoan kohogo Bubu. Ma pedig muszaj lesz elmenni a bevandorlasi orvoshoz, mertha nem, kezdhetjuk ujra a TBC tesztet. Igy meg bemegyunk,rontgen, es haminden igaz, vegeztunk. Megvan az osszes oltas, van fenykep (tegnap csinaltattunk), szuletesi bizonyitvany, minden fittyfene. Ugy varommar hogy ez legalabb ne logjon a fejunk felett Damoklesz kardjakent hogy mikor kell ujabb vizumert esdekelni.
De minden OK is lenne ha nem lennenk allandoan de folyamatosan de szunetet alig tartva betegek. Ugy elegem van.

De U G Y ! ! !

Na a jo hir az hogy vegre megtort a dokibacsi es irt Bubbernek antibiotikumot. Ma reggel tizre lehet erte menni a patikaba. Remelem segiteni fog es ez nem egy huszonegyedik virus, amire hatastalan lesz. No de legyunk optimistak, igaz?

3 comments:

Betty said...

Remélem meggyógyultok hamar.
Nekem tök furi hogy ilyen hamar mentek a bevándorlási orvoshoz nekünk az volt a legutolsó mielőtt kiadták a zöldkártyát, mert 1 hónapnál nem lehet régebbi. Hogy halad az ügyetek?

Anonymous said...

Jaj de rosszul hangzik:(. Pedig mikor beszéltünk nem volt ilyen gáz.
Lehet mindannyiótoknak szájmaszk kellene, hogy ne fertőzzétek egymást:). Szedjetek sok vitamint, hogy gyorsabban gyógyuljatok.
Puszi, Monc

Blacktulip said...

Jaj, Andi, jobbulást mindenkinek!!!
Szerencse lenne a szerencsétlenségben, ha végre meglenne az a Nemiszöld-kártya...