.

Wednesday, February 29, 2012

Felujitas, avagy megkezdodott az orulet

Ma jottek eloszor a munkasok, es rogton neki is lattak; a regi mikrot kiteptek a falbol, a nappalit es a konyhat azonnal letakartak, es kezdtek is neki a festesnek. Az eredmeny eddig egy sokal baratsagosabb nappali, de mar olyan keso van, hogy nem allok neki fenykepezni. Holnap jon a teveszoba es a vendegszoba, aztan a felso szint, majd hetfon verik szet a konyhat.

Bubut es Gellertet ma elmenekitettem Gabihoz, de nem tudom, holnap hogy csinaljuk, mert ovoda is lenne. Ha sikerul lebeszeljem hogy a festo bacsikkal es a muszereikkel, szerszamokkal jatszon, akkor maradunk, ha nem, akkor megint Gabizas lesz.
Nagy hirunk, hogy tegnap ugyan az oviban nemcsak bepisilt, de be is kakalt, viszont este mar magatol keredzkedett pisilni, es azota egyre megbizhatobb. Ma Gabinal egyetlen egyszer se csurgott be semmi. Ugyanabban a gatyaban jott haza mint amivel elkuldtem. Pedig (Murphy!) ma jott meg a kulon rendelt autosules vedo, ha netan baleset erne menet kozben, meg a setakhoz vett osszecsukhato bili is itt van. Plusz rengeteg olcso alsogatya, ugye.
Most viszont gyorsan alszunk, mert holnap nyolcra mar itt lesznek a munkasok, es addigra jo lenne ha mindenki el lenne keszulve.

0 comments: