.

Saturday, February 4, 2012

Suru szombat

Ma igazan kitettunk magunkert; reggel jott egy szakerto, aki veginezte a hazat es javasolta, milyen felujitasokat erdemes elvegezni. Delben mar beszeltunk is ket emberrel, az egyik aki a nyilas-zarokat csereli, meg ujra festi a hazat, a masik aki majd a szonyegpadlot csereli majd ki parkettara. Egyelore csak eljottek megnezni mi van, majd ezutan jon a fekete leves (azaz az ajanlattetel, hogy mennyibe is kerulne mindez).
Bubu szerencsere eleg koran elaludt ma, igy delutan meg el tudtunk menni az eves autokiallitasra. Ez nekunk kicsit csalodas volt, mert azt hittuk, majd ilyen hipermodern kocsik lesznek, ehelyett egy csomo ezevi uj auto volt csak kiallitva, de Bubber nagyon elvezte (foleg hogy be is lehetett ulni pl. egy Mustangba, ami jelenleg a kedvenc kocsija). Persze az is csak addig erdekelte, mig fel nem tunt mellette egy szemrevalo lany az ulesen, utana mar inkabb csajozott . :-D

Gyerkocokkel sajnos nem lehetett igazan vegignezni az egeszet, csak kutyafuttaban vegigrohantunk, de azert vegulis jo volt.

Sikerult kiprobalni az uj Wow-t, azaz a 2012-es Honda Pilot-ot, ami meg feher szinben is jo volt.
Kifele jovet Bubunak nagyon tetszett a kiallitasi kozpont dekoracioja: egy hatalmas kor biciklikbol, egy masik meg barszekekbol.

Bogyo is jol elnezelodott, logott vegig anyan, de aztan egyszercsak elege lett mindkettonek es muszaj volt hazaindulni. Mint kiderult, tiszta szerencse hogy nem nagyon idoztunk, mert igy is belekerultunk egyszer DC-ben egy iszonyat nagy dugoba (Bogyo uvoltesevel egyutt ez eleg hard core), aztan mire az autopalyara ertunk, szakadni kezdett a havaseso, majd ho. Epp idoben ertunk haza; mire vegeztunk az esti rutinnal, mindenki tok kinyuvadt.
Bubuka most probal elaludni, remelem sikerul... Ugyanis elvesztette sorban az osszes cumijat itt az elmult hetekben, es kapott egy leges-legutolsot..amit meg ma vesztett el. Hat kivancsi vagyok, belenyugszik-e hogy nincs es kesz.

0 comments: