.

Wednesday, February 15, 2012

Ujabb gasztros vizit

No most jottunk meg; gyorsan megirom, miket mondott, amig meg Gellert alszik.
Tehat ma megmertek ismet, es 7 kilo 5 deka; valamint meg mindig 62 cm (igazabol ma inkabb 61-nek nezett ki, de mindegy, azert feltetelezem ossze csak nem ment).
A doki szerint ez meg mindig egy picit tobb mint volt, mint legutobb, tehat mivel egyaltalan nott, igy szerinte ne aggodjunk tulsagosan; bar o is mondta, hogy ennel tobb novekedest vart volna.
Gellert kapott vanilia izesitesu specko tapot, hatha azt jobban megeszi (volt par nap mostanaban mikor alig evett mar a tapjabol, de tenyleg). Ez az:

Most azt mondta a dokineni, hogy teljesen OK amiket eddig adtam, es folytassuk tovabb, napi 3x kaphat nagyjabol barmit egy listarol (amin sokkal tobb minden volt mint amit en gondoltam, majd bescannelem az erdeklodoknek). Amit szigoruan nem kaphat, az hus, husleves, es tejtermek, semmilyen formaban (se vaj, se tejszin, semmi). Allitolag a tap es a zabkasa eleg feherjet ad neki ha legalabb megvan az a negy uveg (azaz 4x 120ml egy nap), de jobb az ot uveg.
Azt is mondta hogy a rendes kajat ne a tap utan, hanem elotte adjuk, hogy hadd egyen amennyit akar. Es ne limitaljam egy kis uvegre, ha tobbet akar, adjak neki. Hat jo... :-)
Ellenben ha a hat honapos vizitre se no jelentosen, akkor gyanus, hogy gluten allergiaja van, ami allitolag mar attol kialakulhatott, hogy mikor szoptattam, az anyatejbol kapott glutent. (Ki a rosseb gondolna?) Igy ha hat honaposan is csak 7 kilo lesz, akkor jon egy ver teszt, majd az endoszkopias vizsgalat. Szoval tessek mindenkinek drukkloni, hogy mostmar nojon a kolok, es ne kelljen gluten mentesen eljen majd.

Bubukanak kozben megvolt tegnap az elso igazi Valentin-napja az oviban, es kapott is egy csomo kartyat meg edesseget. Volt buli is, ettek sok-sok sziv alaku finomsagot, meg gondolom valami piros tortat mert a pulcsija is tiszta piros lett, de meg a pelenka is tele lett estere valami gyanus piros cuccal. :-D Ugy tunik a kolok meg se emeszti a piros etelfesteket. (Na tessek, megint a kaka, minden egyes bejegyzesben, hat errol szol az ember elete...)

Inkabb mutatok kepet a zsakmanyrol. :)




0 comments: