.

Friday, February 3, 2012

Most epp mindenki egeszseges

Ennek oromere csinaltam ujabb huszezer kepet Gellertrol, amint foallasban edi. :-))

Bubu is jol van, mar nem kohog egyaltalan, es a legjobb hir az, hogy az ovodat is elvezi. Mar ketszer is volt ott ugy, hogy egyaltalan nem sirt, meg csak a szaja szele se gorbult le. Ovoneni dicseri, hogy ugyes, mindent csinal a tobbiekkel (kocsi kezd megtelni a muveszi remekmuvekkel, majd mutatok).
Gyorsan telnek igy a napok, hetek, hogy minden napra jut szinte valami; hetfon-szerdan Gabihoz mennek a gyerekek, mert tanitok, kedden-csutortokon ovi, csak a pentek maradt itthon logasra; es igy hogy csak egy ilyen nap van, tok jol eltelik.
Bubu ujabb trukkje, hogy ket kezzel kapaszkodva log a jatszoteren a maszokan, es felhuzza a terdeit a hasaig. Tolem latta, mert ugye mi a rossebet csinaljak en is, ott hasizmoztam (illetve egettem magam halalra, de szerencsere sosincs ott senki).
Elvagyunk mint befott. 

Gellert most hogy jobban van, gondoltuk ismet jol fog alukalni, de persze nem; raszokott a natha alatt, hogy anya es apa minden szosszenesre ugrik, es megint kezdte a musort, hogy akkor keljunk orankent. Ugyhogy bekemenyitettunk, most negy orankent vagyunk hajlandoak csak etetni ejjel, mert kulonben orankent mazsolazgat 10-10ml-t, mi meg tok kikeszulunk. Hat nem mondom, hogy orommel vette a valtozast, de remelem belatja majd hogy szeretik am a szulei, csak neha aludniuk is kell. 

0 comments: