.

Saturday, February 25, 2012

Uj huto es uj tudomany

Tehat most csupa jo hirunk van: megjott az uj huto, mosogato es mikro, es a hutot mar be is szereltek, a regit meg elvittek. Majd hetfon jonnek a mosogatogepet is kicserelni, aztan szerdatol kezdodik a felujitas. Szoval egyreszrol nagyon izgatottak vagyunk, meg ugye az ember stresszel hogy na mi lesz, hogy lesz, ugyanakkor tok jo is. A huto eddig bevalt, nagyon csendes, de a melyhutobe nem fert minden bele ami a regiben volt. No sebaj, legalabb megszabaldultunk egy csomo elfekvo kajatol amit ugyis csak tologattunk egyik sotet sarokbol a masikba.
A masik nagy dolog: Bubuka tegnap ota a bilibe pisil! Tobbnyire. :-) Egyedul ki is viszi a vecebe, kionti, lehuzza, a bilit visszwteszi a helyere. Egyedul huzza le es fel az alsogatyajat is. Az egyetlen amivel problema van meg, hogy jatek kozben elfeledkezik a dologrol es akkor nem er oda. De gyakorolunk szorgalmasan. Itt epp az uj kokemeny halalfejes gatyajaban pozol.

2 comments:

Blacktulip said...

Na, akkor tudom, hova küldjem Mirát tanfolyamra! :)

Andrea said...

Na varjal meg azert nem vagyunk az ut vegen. Ha teljes a siker, es mar egyedul eszebe jut es szepen csinalja, akkor szolok. :) Ez alapjan probalkozunk: http://www.amazon.com/Toilet-Training-Less-Than-Day/dp/0671693808/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1330194693&sr=1-1