.

Sunday, December 18, 2011

Mandulagyulladas, aztan bucsu

Marha reg nem irtam, hat most kicsit potyogok mielott elmegyek aludni. Az van, hogy az utobbi napok kisse hektikusan teltek. Ugye keztuk az en szemgyuszimmal, aztan mire az jobban lett, Andrasnak gyulladt be a torka valami iszonyat mod. (Bubu is ki-be esik-gyogyul egy megfazasbol mar vagy 2 hete, nem komoly, de kohog, es szortyog, es...) Na de Apa par napja olyan nyomorultul volt, hogy elment orvoshoz, aki megallapitotta, hogy tuszos mandulagyulladasa van (itteni ijesztobb neven Strep throat), ami ha nem kezelik, szivizomgylladast is tud csinalni. Na kiraly. Felirtak neki valami uverdurva antibiotikumot, o meg hazajott punnyadni (ez volt asszem csutortokon?) Masnap legenykedett mert "jobban erezte magat" es elment dolgozni, de persze rosszabbul lett. Olyannyira, hogy szombaton vissza kellett vigyem orvoshoz, mert nem hatott az antibigyo szerinte. Na erre kapott egy loadag injekciot a hatsojaba, es hazakuldtek, hogy ennel bikabb cucc nincs, menjen osz' gyogyuljon ahogy tud (ez volt tegnap).
Kozben Erzsit is elkoltoztettem, kiuritette a lakasat, mert ma utazott haza. Ugye Murphy befigyelt, az en emberem beteg, az o szobatarsa valahol mashol volt, ugyhogy mi, nok cipekedtunk le mindent. Mivel Nyuszi a Gellertke-fele igenybevetellel epp eleg kimerul, Bubu is velem volt es "segitett" nekunk. 3 menetben hoztuk le Erzsivirag cuccait, hat nem volt egyszeru, de sikerult.
Este meg egyet elmentunk setalni is, hogy Erzsi utoljara megnezhesse a karacsonyra feldiszitett kornyeket (eleg tipikus hazak vannak errefele), igy 11 utan fekudtunk le (mellesleg cudar hideg van ujabban, majd' lefagytunk seta kozben).
Ma elmentunk meg egyet jatszoterezni, ami eleg benan sikerult, de azert  ez is megvolt. Szegeny Mokuska el volt keseredve, mert a par napja kapott repulojet sikerult pont ma eltornie, pedig az tenyleg szepen repult eddig. Igy mikor hazajottunk, le kellett fektessem, es nem is tudott Erzsitol elbucsuzni, mert mi ebed utan rogton indultunk a repterre.
Hat nem irom le, milyen szar volt otthagyni es latni ahogy lemegy a mozgolepcson, hogy aztan minimum honapokig ha nem evekig ne lassuk egymast. Bogtem a kocsiban hazajovet mint allat. Csak az vigasztal, hogy talan iden is hazajutunk, es akkor mindenkepp talalkozunk, barhol leszunk is. Basszus 3 even at nem telt el szinte het hogy ne lattuk volna egymast; ott volt minden joban, rosszban, tenyleg. Hianyzol, Erzsi, de nagyon. Na abbahagyom mielott megint elbogom itt magam.

0 comments: