.

Sunday, December 18, 2011

Kozben Gellert...

...ma 6 kilo 35 deka volt, es valamelyik nap 59 cm-nek mertuk (szoval egyelore a "szelesebb mint hosszu" nemes csaladi hagyomanyat koveti).
Utobbi idoben ismet kiprobaltuk a rizses kajat, gyarit es hazit, ilyen es olyan level (szilvaval es ma almaval is mar vegso elkeseredesben), de hiaba. Mire belottuk, mennyi rizs kell, hogy ne hanyjon, es mennyi szilva hozza, hogy ettol ne legyen szekrekedese, addigra Gellert gyerek ugy dontott, hogy na azt a lottyot egye meg valaki mas. Orditott az ehsegtol, de abbol koszoni, nem kert. Most ismet visszatertunk a feles cucchoz, vagyis fele sima Similac, fele Enfamil AR (ami surubb, kemenyitos tap); ezt legalabb megeszi ha ehes. Viszont tovabbra is hany, ettol aztan marha ideges -en is az lennek, mikor a cucc az orromon is jon ki-, es biza nekem nem ugy tunik, hogy konnyebb lenne vele, mint mondjuk ket honapja (az igazsaghoz hozzatartozik, hogy az apja szerint ejjel igenis jobb vele, hat nem tudom; nekem nem).
Miutan ma komolyan ha fel ora volt, mikor ebren de nem visitva figyelte a vilagot, ugy dontottunk holnap felhivjuk a dokinkat egy ujabb idopontert es kerunk gasztro dokis beutalot. Van ugyan egy olyan sanda gyanum, hogy ugye Gellertke immar lassan 3 honapos, es mire a gasztros mindent kiprobal vele, epp 6 honapos lesz, amikorra a hozzataplalas miatt amugy is jobban lenne,... de meg kell adni az eselyt, hogy nem a pesszimista enemnek lesz igaza.

0 comments: