.

Sunday, December 11, 2011

keseredes mezeskalacs

Probalkozunk itt valami karacsonyi keszulodes-felet produkalni, ami egyreszt azert nem megy konnyen, mert mindenki allanodan totalisan ki van purcanva, masreszt mert nem kicsit depressziv, hogy mar csak egy hetig van Erzsink. Bizony megy haza, jo idore, mi meg maradunk magnak. Epp ma gondoltam bele, hogy pont Bubu szuletese elott erkezett, tehat meg olyan eddig sose volt, hogy Bubu lett volna, de Erzsi nem. Hat szontyolodunk rendesen, na. Mindenki csak ki-be jarkal itt az ember eletebol, maradni alig marad valaki. Fizikaliag legalabbis, mert persze velunk lesz o mindig, megha nem is lesz a kozelben. De hiaba, na, most akkoris Erzsitlen karacsony jon, ha ezt el se akarjuk hinni, igy aztan legalabb amig itt van, sutizunk, meg karacsonyfat nezegetunk (sot ma vettunk is egyet).
Mezeskalacs is olyan hirtelen lett, dobozbol, meg minden, de azert jol elszorakoztunk vele. Erzsi meg helikoptert is muveszkedett Bubunak. :-D En maradtam a hagyomanyos fa/csillag/holdacska meg hasonloknal, de meg kell mondjam, egy buzgo majdnem-harom evessel allati nehez egyutt disziteni. A kep elkattintasa utan egybol ravetette magat a talcara, es majd' mindegyikbol harapott egyet. Hat ugye meg kellett gyozodni, hogy mindnek ugyanolyan jo ize van. Minden esetre legalabb szereti. Tevenezes kozben meg is jegyezte, hogy "izlik neked a mezeskalacs". Edi mutyurviragzat.

3 comments:

Blacktulip said...

Fu, de szepek...azokat a kis piros bogyokat hogyan tudtad ilyen szabalyosan felrakni?

Andrea said...

hat igy kezzel, felcsippentettem aztan beleragasztottam a bolti "holiday cake decor" dobozbol a feher mazba (bolti az is, zacsis "cookie icing"). Szegyen, de ket kolokkel ennyire futja. O.O

Blacktulip said...

koszi!