.

Sunday, December 25, 2011

Karacsony este

Igen jol telt, jott Joe, es igy egyutt unnepeltunk. Az volt az o ajandeka, hogy hozott valami fantasztikus leveles tesztaban sutott hust, meg hozza valami fenomenalis konyak szoszt. Hat nem mondom, teleettuk magunkat rendesen, mert volt meg Nyuszi-fele husleves is oldalasbol, meg desszertnek makos es dios kalacs (de arra mar csak gyerekfurdetes utan kerult sor, mert senkinek nem volt hely a pocakjaban).
Az ajandekok is jo talalatnak bizonyultak; bar Joe es Andras legalabb olyan jokat szorakoztak a Bubu jatekaival, mint o maga. :-)
Andras es Nyuszi meleg ruhakat kaptak, Bubu mindenfele repulessel kapcsolatos ezt-azt (osszerakos repulo, felfujhatos repulo, lufival hajtott propeller, labbal indithato raketa), plusz Thomas, a mozdonyos konyvet, dvd-t es furdos jatekot. Egyebkent tipikus, hogy a legegyszerubb, felfujhatos repzik es a raketa ami jo magasra repul, az volt a nagy slager; ja meg a lufik csak ugy onmagukban, mindenfele extra nelkul.
Joenak egy bebujos elektromos meleg takarot hozott az angyal, nekem meg egy uj fenykepezogep-lencset (de azt mar egy honapja hasznalom, mert nem birtam nezni a dobozaban, hihi). Sot Nyuszitol egy uj pizsit is kaptam (amilyen frekvenciaval lehanyjak egyesek (khm) a pizsamaimat, szukseg is lesz ra.
Ajandekostas, kaja es kipurcanas utan meg egy filmet is megneztunk, aztan mindneki kidolt. Gellert gyerek nagyon edi, de ismet beosztottak az ejszakat a abtyjaval, es anya orankent kelt ejjel 1 es 6 kozt. No, azert osszessegeben: csudajo volt!


0 comments: