.

Monday, December 19, 2011

Mai doki vizit

Naszoval, sajat magunk megnyugtatasa vegett megint elvittuk szegeny kicsit az orvoshoz, mert mint irtam, sehogy se akar jobban lenni. Kivetelesen remekul demonstralta is a problemat a kolok: ahogy a doki hanyattfektette a vizsgaloasztalon, azonnal lehanyta magat, pont mint itthon (mar kezdtem tiszta hulyen erezni magam, hogy en szidom szerencsetlent hogy mindig hany, sose alszik, aztan erre a dokinal persze semmi eddig, egy bofi se, egy hang se, ott mint a kisangyal, multkor pl. elszunyalt a kezeben vizsgalat kozben. O.o )
Ismet vegigmentunk a tuneteken, mit eszik, mitol hany, mitol szekreked, mitol megy a has, mennyit (nem) alszik, minden. Abban maradtunk, hogy legjobb lenne egy gyerek-gasztroenterologushoz vinni, adott is beutalot, es sikerult is ma idopontot kapni januar 4-re, du. 3-ra. Allitolag nagyon jo szakember a noci, bar kisse pokroc (lecsekkoltuk, orosz szarmazasu es New Yorkban tanult, nem csoda :-)) Hat megmondom oszinten engem nem erdekel milyen taplo, ha vegre elmondja valaki, mi baja a gyereknek, es foleg mit lehet vele csinalni, ha lehet egyaltalan. A mi dokink szerint valoszinu egy szuper-speci tappal fogjuk kezdeni a dolgot, amit csak gasztros doki irhat fel, valami Neocate vagy mi. Na most nezem, ezt is lehet az amazonrol is rendelni. :-D http://www.amazon.com/Neocate-Infant-Formula-Powder-Develop/dp/B000NQ4JQC Hat komolyan, van egyaltalan meg, ami ezeknel nincs?!
Ennek a szimpla valtozata az Alimentum, most epp azt fogja kiprobalni a kolok ejjel. Lehet fogadasokat kotni, hogy mi lesz ebbol.

0 comments: