.

Wednesday, July 6, 2011

Petsmart, aranyhalakkal

Elfogyott a macskakaja; namarmost keves allatnak van olyan erdekervenyesito kepessege, mint egy macskanak, ezt szerintem mindenki tudja, akinek mar volt (a kutyanak gazdai vannak, a macskanak szemelyzete, ez igy van, tenyleg). Ez amugy egy szuper rendes allat, de azon o is kiakadt, hogy nem volt mar szaraz tap.
Igyhat ma reggel eso ide vagy oda, felkerekedtunk Mokussal, es elnyomultunk az allatos boltba. Ez amugyis jo program, mert vannak aranyhalak, es azokat orakig birja bamulni, egesz extazisba esik toluk. Mar azt is megfontoltam, hogy beszerzunk parat, csak az tart vissza hogy halam meg sose volt, es mi van, ha abban is kb olyan jo vagyok, mint novenyekben (azaz ritka kiveteltol eltekintve kinyirom oket egy honap alatt)?

 No itt van Bubber ahogy halacskazik.



Utana meg beugrottunk a Whole foodsba, mert az is ott van a Petsmart mellett, es az is az egyik kedvenc helyunk; ha jol viselkedik Mokus, mindig kap egy sutit (anya is, na, hogy szeeegeny ne legyen szomoru), es megeszegetjuk a padon, ahonnan remek kilatas nyilik a parkolora. Namost ez pre-gyerek nem tnt volna csabitonak, de Bubu szerint nincs szorakoztatobb dolog, mint az embereket es autokat bamulni ahogy ki-be jarkalnak; ennel talan csak az aranyhalacskak jobbak.

1 comments:

Unknown said...

De jó kis bejegyzés! És a hangotokat is hallottam :)