.

Monday, February 22, 2010

vasarnap

Kezdem a vegen: minden oke vegulis.
De voltak ketsegeim. Ugye van ez a Colby, akirol az elobb irtam;  akit, ugy volt, John hoz majd ma,hiszen ugyis arra jar. O ajanlotta fel. Erre ma 3-kor felhiv, hogy nem talalja az osszesen 4 utcabol allo tanyan a menhelyet. OK,visszahivtam es elmondtam, hogy balra, megegyszer balra, es ott van. Eltelik egy ora, semmi. Hivom, ki van kapcsolva. 2 ora mulva ir a menhely vezetoje, hogy mi tortent, miert nem jott senki a kutyaert? Hivom Johnt, ki van kapcsolva meg mindig. Utana este hivtam Erzsit, igen, John hazajott. Tehat nem volt defektje, nem volt semmi, csak epp rovidzarlatot kapott az agya, vagy ugy dontott, nem veszodik ezzel? Miutan 2 sarokra volt?? Nem ertem, de minden esetre olyan duhos voltam ra, hogy ihaj. Nalam keves dologgal lehet ennyire elloni a pottyost, mint azzal, ha valaki megiger valamit, aztan nem tartja be; es azzal, ha allatot bant. Na most ezt a kettot neki egyszerre sikerult. Gratula. Jotett helyebe jot varj, John.
Nagyon agyaltam, hogy lehetne ezt jova tenni, vegulis az lesz, hogy jovo szombaton mi megyunk el erte,jon Andras is, legalabb egyutt latjuk. Es ha valamit jol meg akarsz csinalni, csinald magad. Ezt ma megtanultam.

No de nemcsak ez tortent ma,voltak nagyon jo dolgok is! Reggel azzal kezdtuk, hogy elmentunk jatek-nezobe. Nagymama akart venni Bubbernak szulinapjara egy labbal hajtos kismotort vagy valami hasonlot, igy testuletileg megjelentunk a ToysRus-ban; csak nagypapat kellett otthon hagyni, mert Bubber melle mar csak egy ember fer el hatul. Sikerult is egy jot talalni, igy elore tobb mint egy honappal mar megvan a szulinapi ajandek. :-))  Bubu nagyon elvezte a dolgot,tapogatta a jatekokat, felult egy Harley Davidsonra is (hogy ilyenkor miert nincs nalam gep??)
Ezen kivul kapott egy fa jatekot is (nem tudom leirni,milyen,majd rakok be kepet), meg ket labdat, meg egy hamot,amivel foghatjuk hatulrol mikozben jarni tanul. Utobbi nem tudom,eleg jo-e, meg nem probaltuk. Ezek utan elmentunk plazazni, es ossznepi cipovasarlasba fogtunk: eloszor Bubunak, aztan apanak, majd nagymamanak lett uj cipoje,es mind meg vannak elegedve a labbeli-vadaszat eredmenyevel. Bubu remekul eljatszott a boltokban, mig a felnottek valogattak, mi hol a tukorben csodaltuk magunkat, hol a zoknikat pakoltuk, hol setaltunk fel s ala, kez a kezben. :-)) El is telt az ido delig nagyon hamar. Na ekkorra mar ehes volt a banda, hazajottunk; Bubu is kidolt aludni. Delutan aztan hagytuk Bubut es nagymamat,hogy kiprobaljak az uj jatekokat,mig mi tobbiek elmentunk a Home Depoba letraert. Sikerult is venni mindjart kettot, egy kicsi fellepot a magasabb polcokhoz, meg egy nagyobbat, ha el kell erni a plafont. No de, hogy visszuk haza? Hat igy kerult a kosarba a gumipok, amivel aztan a letra felkapaszkodott a kocsi tetejere. Es ott is maradt az ut vegeig, hala a joegnek, pedig Nagypapa nagyon rosszaloan csovalta a fejet,mikor Andras felszerelte s cucot, de nem mert szolni. :-D Ujabban ugyanis sokszor kifogasolta hogy Andras mit es hogy csinal a haz korul, es parszor kozolte vele a fia, hogy mit csinaljon a tanacsaival. Legtobbszor egyebkent roppant bosszanto modon igaza is van az oregnek, ami szinten nem segit a helyzeten. ;-)

Az esti furdest, vacsorat kisse bearnyekolta, hogy akkor tudtam meg, mit (nem) csinalt John, de aztan mire vegigneztuk a Farkasokkal tancolot, minden letisztazodott. Egyebkent csodak csodajara ezen a 3 oras filmen bezzeg nem aludt el a nagypapa! Mikor ezt a megfigyelest kozltuk vele, azt valaszolta, hogy lam, ha JO a film, akkor o se alszik, tehat vegyuk a horkolast ezentul kritikanak. :-o Vagy :-))) Nem semmi. :-))

Holnap megyunk eloszor Bubberral bolcsodebe, meg csak latogatni. Reggel viszem es egy ora mulva hozom is, csak beugrunk korulnezni, ismerkedni. Tessek szurkolni!

1 comments:

Zsuzsi said...

Drukkolok, szurkolok meg minden :)). Biztos elvezni fogja Bubber!