.

Friday, February 12, 2010

erdekes elmenyek

A patik koszonik, jol vannak. :)
Delutan elmentunk Erzsivel neki csizmat keresni ismet; hat csimma az nem lett, viszont csodak csodajara talalt egy olyan turabakancsot, ami kenyelmes volt. Sot mindketten vettunk egy cipore rakhato csuszasgatlo cuccot, amit ki is probaltunk a tukorjegen este: es SZUPER! Abszolut nem lehet vele elcsuszni, nagyon jo. Ilyen, ni:


Aztan a Sports Authority-ban beszereztem meg egy vagesz meleg sinadragot is, meg egy sapkat, ami hosszu nyakban folytatodik (simaszk jellegu,lehet menni bankt rabolni). Holnap megyunk a kedvenc parkunkba, alig varom!!!

Este eljottek Sanyi elso keroi is. :-)) Egy nyugdijas rendor es a felesege, nagyon rendes emberek; szerintem jo gazdai lennenek Sanyanak, de hiaba: az eb ugy megugatta oket, hogy csak. Szerencsere tapasztalt urge, nem hagyta magat elijeszteni, de ugy lattam, nemigen hitte, hogy bar ugatni ugat, de nem harap. Nehez lesz, mert ennek a kutyanak csak igazi baratai es ellensegei vannak, ismerosei nem. Es ugye, az ember a baratait nem tegnap ismerte meg. No sebaj, en attol se keserednek el, ha nalunk maradna. :-)

1 comments:

Zsuzsi said...

orulok, hogy jol vannak a ragcsalok :))
Sandornak pedig drukkolunk, hogy szuper gazdakat talaljon, illetve inkabb ugy mondom, hogy az uj gazdai is olyan szuperek legyenek mint Ti!