.

Sunday, February 14, 2010

Balint nap

Erdekesen telt; reggel el akartunk menni templomba, hat nem eltort valami kulso vizvezetek? le kellett zarmi a focsapot, es delutan negyig, mig jott a szerelo, nem huztuk le a WC-t se. Romantisch, ne?
Szerencsere a hazra van garancia, igy Andras kihivta a szerelot es 60 penzert megmutattak, hol rejtozik az a csap, ami megoldotta a helyzetet. Ezek utan este azert csak elmentunk a BBQ-ba, es nagyon jo volt. :)





 
Ja delelott megint eljott a csalad, akik orokbe akarjak fogadni Sanyit; most hoztak a 18 honapos unokajukat is, aki nagyon edin viselte a 3 kutya lelkes kozeledeset. :-) Buszke vagyok az ebeinkre, mind csuda joszagok. Az is eszembe jutott latva Drew-t, a kissracot, hogy vajon Aron is ekkora lenne-e mar, igy beszelne-e vajon, es egyaltalan, mit csinalna itt velunk a foldon.

1 comments:

Zsuzsi said...

Dontottek Sanyival kapcsolatban?
Aronkarol jutott eszembe, hogy nemreg hallottam egy idezetet egy anyukatol akinek halva szuletett a kisfia, nagyon meghato, termeszetesen ti jutottatok eszembe. Ez volt az idezet "I held you every second of your life".