.

Friday, February 5, 2010

Ringo, alias Sanyi

Tehat jelentem, uj ebunk van! Illetve a VGSR-nek van ( http://www.shepherdrescue.org/ ), mi csak ideiglenesen szeretjuk itt, mig gazdaja nem lesz. Nagyon jo kutya, szepseges is, jo is, nehez lesz odaadni, mar latom! Nagypapa egybol elnevezte Sanyinak, es raragadt a nev. Eredetileg (hivatalosan) Ringo, egyebkent. De amugy tisztara egy Sanyi (vagy SANDOR!!!), ha nem viselkedik.
Nagy zsivany egyebkent, ha nem ismer valakit, tisztara ugy ugat mintha mindjart meg akarna enni. Nagypapa eleinte be is ugrott a trukknek, es nem mert meg az asztaltol se felkelni. :)) De azota kezdi megismerni mindenki, hogy valojaban egy vagya van az ebnek, hogy kepen nyalhasson, es kovethessen mindenhova az idok vegezetig. Andrasra van most teljesen ratapadva, nagyon jo arc. Szepen setal is, szegyen, de szebben, mint Cilike! Szoval elvagyunk; varjuk a havat. A kutya eredetileg szombaton jott volna, de akkora havazast mondanak, akar 60cm-t is, hogy inkabb elkuldtek csutortokon. Tegnap elmentunk Erzsivel  a Costcoba, hat ne tudjatok meg,micsoda orulet volt! Az emberek mintha a vilag vegere keszulnenek! Nem volt egy szem tojas se, mi hoztuk el az utolso kenyeret, konzervek kifosztva, veszik az emberek a budipapirt,mintha holnaptol nem lehetne kapni.
Ilyen tomeg volt:

4 comments:

Betty said...

Én is most jöttem a bevásárlásból itt is fogy a budi papír csak nem tudom miért :)) én igy lepusztulva üzletet akkor láttam mikor Mo-n bezár 2 napra a bolt. Kutyi aranyos!

Anonymous said...

Mi van nalatok? Miert ez az orult nagy vasarlas?Bea

Andrea said...

jott a hovihar, egy igazi Nor'Easter allitolag, joooo sokhoval. es meg havazik...

Tee said...

....a bolt nalunk is igy nezett ki, ures polcok, kilometeres sorok a penztarnal stb...
Azt mondjak az okosok, hogy a SUPERBALL miatt is megy a nagy vasarlas, ami vasarnap lesz.