.

Friday, February 12, 2010

hirek

Ezer bocsanat a kesesert, imhol az ujabb tudositas.
Szoval nagy hirunk van: be tudtunk jonni dolgozni!! (es igy irni is van ido, haha). Andras mar fel-ala jarkalt tegnap, ugy varta a hirt, hogy kinyit-e az irodajuk, de mitagadas, en is orulok hogy vegre kimozdulhattunk. Tegnap mar annyira nem birtuk a bezartsagot, hogy dacolva az elemekkel, elcsusztunk-masztunk a kozeli plazaig; Erzsinek kellett volna csizma, gondoltuk, megyunk mindannyian, a nagyszuloket otthon hagytuk felszusszanni. Bubu is elvezte, nezelodott kegyetlenul, nagy ujdonsag meg neki a bevasarlo-kozpont. sokaig el is udlogelt a babakocsijaban, de aztan persze mar anya kellett, olbol megiscsak jobb a kilatas. Igy aztan apa holapatolassal izmozott, anya meg Bubber-cipelessel. :) Meg is uzsonnaztunk a melltarto-reszlegen, azokat bamulta Bubb mig beadagoltam neki a mangot, aztan egy jo uveg rizzsel es gyumolccsel turbozott tapot. Utana amig Erzsi valogatott a cipoboltokban, mi gyakoroltuk a jarkalast (kezenfogva), vagy uj jatekokat fedeztunk fel. Mint kiderult, a Payless shoe-ban van egy szuper cucc: szines femkigyokra fel van fuzve egy csomo szines fagolyo, na azokat lehet mozgatni, rangatni, ott ellettunk volna egy orat, de sajna nem tartottak mar csizmat, igy tovabbmentunk. Aztan felfedeztuk, hogy ha az uvegkorlathoz allunk, latjuk az also szinten az osszes embert ahogy fel s ala rohangalnak, az is remek szorakozas volt.
Csak a kocsiban a gyerekulesbe ne kene becsatolni a kolkot, akkor minden jo volna, de szenvedelyesen gyuloli mikor kattan a retesz, es nem lehet tovabb izegni-mozogni. Kar, hogy gyerekeknek nincs olyan biztonsagi ov, mint a felnotteknek, ami laza volna mig meg nem randul, mert egyebkent en tokeletesen megertem, miert utal ilyen szorosan becsatolva ulni; en is klausztrofobias leszek, ha veletlenul leblokkol az ovem, es nem ereszt.
Meg az elelmiszer-uzletbe is eljutottunk, megcsodaltuk a sok dobozt, zacskot, mindenfele izgalmas arukat a polcokon.
Aztan este jott  ahir, hogy hurra, be lehet menni dolgozni!
Erzsi nagyon aggodott mar a patikon, hogy vajon kitartott-e nekik a viz es a kaja ennyi ideig, most van lent az allathazban, remeljuk a legjobbakat. De hiaba, eddig jarhatatlanok voltak az utak.

Masik hirunk meg, hogy mar ket erdeklodo is van Sanyira, ma el is jon az egyik latogatoba. Igy nagy sietve elinteztem ma, hogy kapjon microchip-et, hogy ha egymasra talalnanak az uj gazdival, mehessen vele a joszag a boldog jovo fele. :) Kulonosen Cilinek biztos fog hianyozni, de majd lesz masik. Sajnos gazdara varo kutyabol sosincs hiany.