.

Thursday, September 22, 2011

Amnio


Na tuleltuk, bar kellemesnek nem mondanam. Inkabb az a baj hogy a dokineni szerint ranezesre nem nez ki tul jol a dolog, eleg hig, tiszta mint a viz, szerinte nem valoszinu hogy mar jo, de mindegy, megprobaltuk. Utana rakotottek a monitorra is, gyerek jol van, lerugta a csillagokat is az egrol.
Viszont az ultrahangos noci nagyon ugyes volt, egybol megnezte az arcat mielott meg a kiskolok rajott, mire megy ki a jatek, igy lett rola vegre par kep. 
Allitolag ha nagyon jo, azt par ora mulva tudjak, ha nem annyiura, akkor 24 ora mire az eredmeny kiderul. Tudositunk mindenkit ha lesz mirol.







JO A TUDEJE, MOST HIVTAK! 
Hogy ez mit is jelent, nem tudom, meg a dokival kell beszeljek, ez az asszisztens volt, de az irodajuk mara mar bezar negykor, szoval valszeg holnapnal elobb nem megyunk be a korhazba. No de akkoris, ez nagyon jo hir, magamhoz se igen terek...

5 comments:

AndiLeila said...

Huha, lehet, hogy mar holnap megszuletik a mini Bubu??? Nagyon izgi, imadkozom, meg szoritok meg minden, varom a jo hireket!!! - ZsK

ui: nagyon edi a kis arca!

AndiLeila said...

En csak csendben aggodok az inditas miatt. De nagyon szoritok, hogy minden jol menjen ;) Zsu Mc

Blacktulip said...

Jaj, de izgi, kivsncsi vagyok a kisBubura en is!

Takács Péter said...

Ezeken a kepeken nem tunik gizdanak miniBubu. De ezek szerint mar hetvegen vakodi kepeket is mutatsz? :) Nagyon varom, szoritunk.
Moncos

Handy said...

Szoritunk, imadkozunk, jaj de jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!