.

Sunday, September 11, 2011

Feszekrako oszton

Vagy valami ilyesmi. Minden esetre vadul takaritunk; tegnap Andras goztisztitoval az osszes szonyeget, en ma a hutot, melyhutostul, kozben o most kigazolja az erosen elhanyagolt kertet... Nagy munkaban vagyunk, na.
Aztan irany a Macy's, mert az ikeas fazekam fule egyszeruen leszakadt (jo-jo, harom dollar volt es birta ot evig, de na). Szerencsere itt van Erzsi, tudta reggel szorakoztatni Mokuskat. Irtam mar, hogy ujabban nem setal, hanem kocog? Vegig az iskolaig, megallas nelkul; aztan a jatszoteren korbe-korbe kell kergetni, kifulladasig. Namost ez meg elmegy jelenleg, mert szerencsere apro labain o akkoris kocog ha en gyorsan setalok, de mi lesz kesobb?? Mar latom, hogy a kistesot futos kocsiban fogom tolni.... Az tuti, hogy Bubu segit formaban tartani az embert. :-o Lassan lehet vinni ismet a kutyakat is vele, mert a regi zen buddhista szerzetesbol, aki minden viragot/levelet/fuszalat megvizsgalt, hirtelen elsportolo lett, aki kitartoan edz a maratonra es a sprintre egyszerre. Anya meg liheg. A kutyak biztos elveznek a tempot.
Tegnap eljutottam vegre fodraszhoz is, most kicsit rovidebb lett, de szerintem nagyon jo; nem annyira szoke, es jo tepett. Ez az urge megeri a horribilis osszeget amibe a munkaja kerul; mindig probalom elsumakolni, aztan csak az lesz belole, hogy ha emberi fejet akarok, megis el kell menni hozza.
Megvan az amnio idopontja is, szept. 22-en reggel megyunk; aztan remeljuk a legjobbakat.
Na megyek vissza, meg egyszer attorlom fertotlenitovel a hutot aztan visszapakolok. Gaz, milyen cuccok voltak benne; de vegre kidobaltam mindent, ami a dieta kezdete ota ott varta a csodat, hogy "majd egyszer" ismet ehetek ilyet, es varakozas kozben megpunnyadt.

1 comments:

Unknown said...

Szia! RSS-ben olvaslak, de onnan nem jönnek át a "tetszikek" hiába nyomom :) Puszi!