.

Thursday, January 6, 2011

Utolso (elotti) nap az egyetemen

Meg kell mondanom, erdekes erzes, het ev cuccat osszepakolni egy nem is olyan nagy dobozba, es lesetalni vele a kocsihoz. Aztan vegigjarni a konyvtartol a parkolasi irodaig mindenkit, es alairasokat gyujteni, hogy senkinek nem tartozom semmivel. Holnap leadom a belepo-kartyamat, kisetalok, es kesz, vege. Het ev. Igaz a Baybol nehezebb/konnyebb/teljesen mas volt eljonni. Mas hasonlo tapasztalatom visoznt nincs, szoval mondhatjuk, hogy eletem ket munkahelye kozul a masodikat hagyom most ott. Nehez szavakba foglalni, milyen, de megprobalom. Szoval: egyreszt nagyon jo, mert az utobbi idoben nem ereztem valami jol magam mar ott. Viszont a fonokomon kivul mindenki nagyon rendes volt, es ennyi ido alatt azert sokakat megismer az ember, meg egy ilyen alapjaban veve a laborban kuksolo rejtozkodo is, mint en.
Ma begyujtottem az ajanloleveleket is, elektromos es nyomtatitt, alairt verziokban, aztan letoroltem a geoemrol az osszes szemelyes fajlt, kepeket, recepteket, mindent; minden ott van a kis hordozhato harddrive-on.
Hianyozni fognak, az emberek is, a megszokott hely is, a rutin, hogy mindent tudok, hol van, ki mit csinal es hol, kivel van joban, kihez mivel lehet fordulni.
Ehhez kepest az uj helyemet egyalataln nem ismerem, nyilvan; viszont ott vegre TANITANI fogok, valami ujat kezdek, uj helyen, uj emberekkel, es ez igen-igen jo erzes. Ugy erzem, megertem ra en is, a helyzet is, hogy uj lapot nyissunk. Ki akarom probalni magam, hogy vajon tenyleg ez-e az, amit csinalni akarok, es hogy valoban jo leszek-e benne. Ezer dolgot ki szeretnek probalni, peldaul ma felfedeztem, mennyi kivalo video van a neten a sejtek mukodeserol. PL. ez:

Vagy Andrasnak volt egy szuper otlete, hogy lehet manapsag pluss "bakteriumokat" es egyeb sejteket kapni, abbol is viszek majd be. Ilyen vicc-jutalomnak gondolom, hogy na, aki az ora vegen helyesen tud valaszolni a legtobb kerdesre, megkaphatja a pluss E. colit, vagy ilyesmi.
Hat nem edi?

Van am petricseszeben is, harmasaval. :-))
Naszoval, varom a tanitast...

1 comments:

Unknown said...

Bubbernak egy pluss ATP-t feltetlenul!!!