.

Saturday, January 1, 2011

Januar elseje

Tegnap Andrassal nagy nehezen kihuztuk ejfelig (szanalmasak vagyunk, na). Erzsi el is ment alukalni 11 elott, faradt volt, szoval mi azert szinte menok voltunk  ehhez kepest. Juteszembe, tegnap megyunk az autopalyan a muzeum fele, mondja Andras hogy vajon itt is szokas-e szilveszterkor sokat inni? Mondom, ja, de csak a fiatalok. Egy ideig csendben ultunk, majd elkezdtunk rohogni: Tehat mi mar nem. :-D
Natehat, ivas helyett egy ideig mulatos zenet hallgattunk Erzsi I-podjan keresztul, majd Radio 88-at, szoval tiszta nosztalgia volt. Aztan miutan Mokus elment aludni, megneztuk a Remalom az Elm utcaban 2010-es verziojat (uber bena, ha valakit erdekel), majd az Expendables-t, szilveszter leven ugye Silvester Stallone filmet kellett nezni. Na ez mar sokkal jobb volt, kifejezetten vicces. Kozben eljott az ejfel is, koccintottunk mimozaval, ami mint kiderult, ezidaig az elso koktel, amiben ihato a pezsgo (amugy en nem szeretem a pezsgot sehogyse).
Aztan lepunnyadtunk, ma pedig holdkoroskent kinlodunk itt, mint aki nem aludta ki magat. Kiveve Bubut,  persze, aki full ATP-vel kelt, igy aztan gondoltuk, elvisszuk a kornyek legjobb jatszoterere rohangalni.
Volt is sikere az otletnek, mindannyian visszavedlettunk gyereknek, es ott masztuk vegig Bubuval az osszes maszokat, hintaztunk, libikokaztunk, tok jo volt.



Most Bubu alszik, mi kozben megfoztuk es meg is ettuk a lencselevest, szoval ha minden jol megy, dol majd iden a penz a hazhoz. :-))

0 comments: