.

Thursday, June 6, 2013

ujabb uszoleckek, szemuveg, lepkek

Tovabbra is minden nap jonnek Ciliek uszoleckeket adni Bubunak, es o nagyon ugyesen halad. Mar felveszi a szemuveget is, pedig eleinte szoba se akart allni vele. Persze Bogyo volt a bator aki eloszor felvette az uszoszemuveget, de aztan Bubu is felbatorodott.
Sot Bubu mar az arcat is beleteszi, tegnap teljesen, homlokostul, mindenestul. Szemuvegen at nezi a ledobott targyakat a medence alljan, Bubu, aki nemreg attol fraszt kapott, hogy viz a szemere spriccelt. Tud valamit ez a Cili. Aznap nemcsak mi voltunk itthon, hanem eljott Ryland is Alexandraval; jo idobe telt, mire Ryland kiengedett, de aztan ugy belejott, hogy meg tancolt is nekunk, Gangnam style :))



Tegnap epreszni is voltunk, aztan Ciliek lanya, Abigel is velunk jott a lepkekhez. Olyan szep a kert, hogy csuda. De persze a gyerekek nem a lekpeknek vagy a rozsaknak orultek igazan, hanem a fogocskazasnak, meg hogy sikerult a kezukbe fogni egy katicat. Aztan persze mind elfaradt, es kiderult, hogy a BOB harom gyereket is tud vinni egyszerre, ha kell. Ezen annyira kacagtak, hogy majd' leestek. Igazan jo kis nap volt. Kiderult, hogy harom (egeszseges) gyerekkel neha meg konnyebb mint kettovel, mert Abi es Bubu olyan jol eljatszottak egymassal; sot ,Abi meg Bogyora is probalt vigyazni. 

0 comments: