.

Sunday, August 12, 2012

Needwood Lake

Egesz hetvegenk kicsit surure sikeredett, igy ma inkabb lazitottunk. Delelott Andras betapasztotta a haz oldalaban talalt jaratot (ami szerintunk a beazasert is ludas volt), aztan visszavittuk a gatyajat a Macy's-be ami egy viseles utan kiszalalodott, es delutan egyebet se csinaltunk mint egy jot setaltunk a to korul. Sutott a nap, szikrazott az eg, es erezni lehetett a levegoben, hogy nemsokara itt lesz az osz,  es vege mar a paras, forro nyarnak vegre.
Bogyo vegig a babakocsiban vitette magat, azert nincs a kepeken.

Egyebkent nagyon jol van, aug. 24-en viszem a fulmutetre, ahol berakjak majd neki a kis csovecskeket a dobhartyajaba. Remelem ezzel vege szakad majd az egymasba ero fulgyulladasoknak. Most epp egeszeges am a lurko, es lassan abbahagytuk a gyomorsav-csokkento gyogyszereit is (azota sokal tobbet eszik, ami teljesen logikus, en meg persze eszem magam, hgy vajon ha elobb abbahagyjuk, nem hizott volna jobban? De mindegy, mostmar ez van).
Egyebkent egyre nagyobb csibesz a lelkem, de ezt irtam is. Ahogy ugyesedik, ugy gyorsul a veszely fele. Tiszta mak, hogy a batyja ilyen felelossegteljes, szereto nagyteso, mert tenyleg volt mar, hogy o figyelmeztetett, hogy Bogyo *ismet* a lepcso fele igyekszik. Kezdem erteni, miert mondta Nyuszi, hogy azok az anyak akiknek csak ket kezuk van, mind testi fogyatekosok. Hat tenyleg.

0 comments: