.

Friday, August 24, 2012

Bogyo fulcsovezve

Szoval ma atestunk ezen is: beraktak a fuleibe a pici csoveket szegenynek. Igaz engem sokkal jobban megviselt, mint ot. Illetve o azon volt inkabb kiakadva, hogy ejfeltol reggel nyolcig nem ehetett semmit. Ejszaka amugyse nagyon enne, de reggel egyre inkabb nem ertette hogy miert kap mindenki reggelit, csak o nem? De aztan beletorodott. Bubu persze kapva kapott az alkalmon, hogy immar a valosagban is megnezhesse, amirol a Tesz-vesz varosban olvasott. Igaz ott a mandulajat veszik ki a kisnyuszinak, nem a fulet birizgaljak, de megis! Tisztara elvezte, hogy je, tenyleg van fuggony az agy korul, Bogyonak lett hatul megkotos korhazi ruhaja, meg minden. Kerdezoskodott az altatomaszk felol, meg hogy miert lesz rosszkedvu Bogyo mikor felebred, meg minden. Nagyon erdeklodo volt. Aztan mikor mar nem nagyon volt mit kerdezni, rajott, hogy van uj Dr. Seuss konyv a varoban, na az tuti volt. A dokik es noverkek meg ajuldoztak hogy milyen rendes gyerek (na ja, idegen helyen...)
Bogyoval Andras ment be a mutobe, ott volt mig elaludt, de nagyon hamar ment. Adtak neki is ilyen hajhalot meg kopenyt meg minden, aztan a halot Bubuka elkunyizta persze. Egesz nap azzal lofralt aztan, mint egy jololtozott konyhasneni. A mutet volt vagy tan 15 perc, meg annyi se. Mint kiderult, volt egy csomo bedoglott trutymo a jobb fuleben, azt is kiszivtak. Alig szinezett ki a varoban Bubu egy oldalt, jott is a doki hogy minden rendben ment es menjunk, mert ebredezik. Na az kicsit megrazo volt, mert igy eleg zavart volt szegeny, nem tudta hol van, mi tortenik, de aztan elokerult ugye a KAJA, es egybol megnyugodott. Mire 10 perc mulva kimentunk, mer egesz jol volt. Egyszer kapott fajdalomcsillapitot itthon, de egyebkent teljesen jol van.

Amugy ma 11 honapos eppen, es nagyon edi. A lepcsokon ugy megy fel, mint egy kicsi hegymaszo, csak sokkal gyorsabban. Le meg nem mer jonni. Fog tovabbra sincs. Tettero, akarat, ugyesseg, es megnyero mosoly ellenben dogivel.
Ha valakit erdekel a dolog reszleteiben, itt eleg jol leirjak e svan jobbra nagyithato kep is. http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003015.htm
Kis vagas a dobhartyan, amibe beleteszik a csovet.
Procedure

Itt az elotte/utana kep: latszik, hova gyulik a folyadek, ami a csovon at ezek utan tavozni tud (igy nem feszit, faj, es nem okoz tobbet hallasproblemat).
Aftercare

0 comments: