.

Friday, April 6, 2012

Na ez egy OLYAN nap volt

Marmint olyan szep. Mikor az ember szive melyebol halas hogy itt lehet, mikor vilagos, mint a nap, hogy egy ajandek az elet, hogy veluk vagyok, hogy velem vannak.
Ha mar tavaszi szunet van, ki is hasznaltuk; ugyanis amugy a parkokban a kisvonatok es a korhintak csak hetvegen uzemelnek, de mivel husvet lesz, most ment minden. El is mentunk a Wheaton Parkba most, csak mi harman (tok jo, nem, hogy mar mindenhova minimum harman megyunk?) Es olyan jol sikerult, hogy az hihetetlen. Bubu imadta az egesz helyet, a kisvonatot, a korhintat (Lovacskazzunk meg! Meg egyszert! :-))
Az uj jatszoter is nagyon bejott neki, volt nagyon magas csuszda, es egy nagy szines csikos domb is (ezt minimum otvenszer meg kellett maszni), aztan ebedeltunk egy padon, majd ujabb lovacskazas, megint egy menet a kisvonaton, vegul bucsuzoul meg egy orat setaltunk az osvenyeken. Bubu racsodalkozott, hogy Uuuu de magasak ezek a fak! Mindet le is kellett fenykepezni. Talaltunk egy hatalmas kidolt fatorzset, azon napoztunk Bogyoval, mig Bubu az osszes novenyket megnezte tovirol-hegyire.
Bogyorol nincs kep, mert ma inkabb rajtam akart logni a hordozoban, ugy meg nehez fenykepezni. De nagyon edi volt o is, nezelodott, aludt vegig.


Fel negy fele aztan elindultunk vissza, de ugy dontottem ideje vegre tulesni azon a gluten-erzekenyseg teszten, igy a korhazba mentunk. Gondoltam hatha ott a gyerekosztalyrol at tudnak majd hivni valakit a labroba, ha a hat honapos gyerektol a sima nover nem tudna vert venni. Mint kiderult, igazam is volt, ott tanakodtak de aztan nem mertek bevallalni. Szerencsere atjott egy srac a kolkoktol es egybol beletalalt Bogyevics Bogyo venajaba, ami nem kis teljesitmeny. Persze visitott szegeny mint akit nyuznak, de nem tartott legalabb sokaig es nem is kinoztak; annak idejen Bubu egyeves vervetele sokkal rosszabb volt, mert az amator anyja a sima helyi laborba vitte. Hat, ennyiben jobb a tobbedik gyereknek, mar jobban tudja a szulo is hogy mit csinal; igaz, ideje negyedannyi.
Bubu vegig ott volt persze, es ismet mindenkit lenyugzott hogy mint egy kicsi felnott, igy viselte az egeszet. Vagy tizenotszor megkerdezte varakozas kozben hogy mi fog tortenni es miert, de aztan ugy nez ki, meg is ertette. Vervetel utan a sracnak meg pacsit is adott koszonetkeppen.
Ezek utan hazajottunk, es mit hozott a postas bacsi? egy csomo propellert! nagy volt az orom.
Holna megint nagy esemeny lesz: tojasvadaszat az ovodanal! majd mutatom a szajret. :)

1 comments:

Blacktulip said...

Meg sok ilyen napot kivanok nektek!