.

Tuesday, April 24, 2012

Bogyo 7 honapos!

Ugyesen eszi egyedul a kiflit; ma sutottem. :)
Jo-jo, megis butan rovid volt ez igy. Na akkor par szo a mostani Nagy Attrakciokrol.
Ugye eloszoris amit Agi kerdezett, hogy megis hogy a jocsudaba esz ez a kolok ohne fog (mert igye igaz, egy huncut fogunk sincs meg), ilyeneket hogy kifli. Szoval eloszor ilyet a Hanna szulinapjan csinalt, egyszeruen fogta es rahuzta magat a kiflimre, amit en magamnak vettem a talcarol. Konkretan magahoz huzta es hatalmasra tatva a szajat, benyelte a tetejet. Aztan addig majszolta, nyammogott rajta, mig szep lassan egy fel kiflit eltuntetett. Kellokepp le voltam dobbenve en is. Ennek annyi elozmenye van, hogy vagy ket hete egyszer elfelejtettem szegenynek kajat vinni mikor a nagyjatszoterre mentunk, de Bubunak vittem banant. Aztan gondolvan hogy abbol nagy baj nem lehet, az ujjaim koze csippentve adtam neki belole csak ugy. Nagyon bejott neki, igy utana tobbszor megkisereltem a dolgot. Azota probaltam neki ugy adni banant hogy harapja ha akarja, mert ki volt akadva hogy a szajre nagy resze nalam van es csak ilyen morzsakat kap, de nem jott be; tul nagyot harap aztan ki van akadva, hogy ki rakott egy teherauto kajat a szajaba? Azota kapott a repatortabol is (imadta), ma a jatszoteren a Bubunak szant kekszet majszolgatta, aztan delutan a hazi kiflit. Egy hatranya van ennek a hirtelen ugrasszeru valtozasnak, hogy a pepesre mar fintorog. Van egy-ket kedvenc, de a tobbit koszoni egye meg aki akarja, neki az kell ami az en tanyeromon van, vagy meg jobb, ha a Bubuen. Hat mit csinaljunk; vegulis nincs ezzel baj, legfeljebb majd ugy alakitom a mi kajainkat is hogy ehesse ha kedve van. Tapot viszont jobban issza miota ennyire halado kajakat eszik, gondolom mert szomjasabb rajuk.
Ezenkivul uj meg, hoy rohamosan javul az ulese; meg mindig eldol oldalra egy ido utan, de mar van hogy tiz masodpercig is uldogel ilyen kisse nyomi eloredolos uzemmodban. Oldalra nem tamaszt a kezeivel, inkabb gerincbol tarja magat amig birja, aztan boing.
Imad ugrandozni a szorakoztato kozpontjaban (fogalmam nicns mi ennek a tsztesseges magyar neve). Sot, ugy altalaban, szereti ha fuggolegesen van es ugralhat olben, foldon, mindegy. 
Ma volt eloszor, hogy o is jatszoterezni akart. Eddig a dolog kettovel eleg egyszeru volt, mert Bogyo vagy a babakocsiban aludt, vagy csak logott rajtam a hordozoban, de ma kikeretozott, es egy maszoka laposabb reszen uldogelve gugyoreszett es kekszet majszolt mig a batyjat nezte. 
Ma mikor a teknosok utan elmentunk egyet kirandulni az erdobe, egy ideig elegedetten logott rajtam, de aztan igazan az nyugozte le, hogy jo kozel alltam meg egy fa torzsehez, es azt tapogatta nagy elvezettel.
Megy a markolaszas, mindent, de mindent meg kell ragadni, izombol, es nagyot rantani rajta. A nok haja kivalo celpont peldaul. Ha az etetoszekben van, akkor meg minden dobvero lesz. Puff-puff-puff, mig le nem zuhan, aztan felhaborodik; kezdodik a "Leesik. Felveszed, vagy visitok!" korszak.
Ejjel egesz jol alszik, este 6 es 7 kozt fekszik le, mindenfele ringatas, bungyurgetes nelkul. Ejjel tobbnyire egyszer eszik, ez altalaban valamikor ejfel es ketto kozt van. Ha minden jol alakul, akkor hat fele kel, de ujabban van hogy otkor riadot fuj, es akkor marha nehez lebeszelni a felkelesrol. Aztan meg halal morci, hogy nem aludta ki magat es minek maceraljuk?! Na ez vezetett mar parszor frusztralt egymasranezesekre. Mire vegigzongorazzuk a" tiszta pelenka- kaja- atoltozes -mostmar tegyel le aludni!" orokbecsut, es epp leulnenk reggelizni (het fele), akkor erkezik fentrol a Ki akarok jonni! bubukatol. Az a szerencsejuk tenyleg, hogy ilyen edik.
Es ugy egyaltalan: egy bungyurviragszal mind a ketto. :) Az igazsag az, hogy nagyon-nagyon szeretnivalo pogacsak ezek.


1 comments:

Blacktulip said...

Epp most keszulok irni arrol, hogy milyen szivas a kettovel a timing...;)

Bogyo meg egy tunderbogyo, nagyon szep kisfiu...