.

Thursday, April 5, 2012

Cabin John Park

Ez ugy indult, hogy allatkert lesz. Jott Chris, Ivy es Max is, aztan mire masfel ora alatt felszereltuk a 3. sor ulest a terepjaroba, es Chris atvarialta a gyerekuleseket (mind a negyet, mert csak nem megyunk ket kocsival, mikor egybe beferunk?!), majd betuszkultuk az osszes kolok ruhajat, pelenkas tatyojat, a ket dupla babakocsit, kajat, piat, esore cuccot, napsutesre cuccot, mifenet, el is telt masfel ora. :-D Komolyan, ezek utan az Antarktiszra is indulhattunk volna, ennyi felkeszulessel.
Erre egy viszonylag sima ut utan (=senki nem kapott idegosszeomlast), kiderult, hogy az allatkertnek lottek, mert tavaszi szunet van, igy MINDENKI az allatkertbe nyomult, es megtelt az osszes parkolohely. En meg ilyet nem lattam, de most megtortent. Na hatraarc, nyomas vissza, negy nyifogo gyerekkel a hatsouleseken, hogy ahhh, sokkal jobb helyre megyunk megis, mert lesz kisvonat!! (Orok halam Chrisnek, amiert eszebe jutott a mentootlet).
Igy kotottunk ki delre a Cabin John Parkban, ahol valoban volt kisvonat, mukodott, is, volt jatszoter is, minden, szoval delutan haromkor negy hullafaradt de szuper elegedett kolkot pakoltunk vissza a kocsiba. Bubu totalis lazban egett hogy igazi vonaton fog utazni. Azota is orankent meg kell igerjem hogy meg visszamegyunk vonatozni, igen. Ivyval is eszmeletlen edin jatszottak egyutt. Meg kellett oket zabalni. Max hethonapos letere ugy nyomul a jatszoteren, hogy az eszem megall; Gellert koszoni, logott hol rajtam hol a babakocsiban.
Azt kell hogy mondjam, az extra kalanddal egyutt is az elmult hetek egyik legjobb napja volt.
(Abba ne menjunk bele, hogy ezek utan pakolhattam fel es nyomas tanitani, aztan a labornak nem lett vege este tizig).
Akkoris, egy ilyen nap ajandek! Jo tarsasag, jo ido, piros mozdony, mi kell meg?

0 comments: